Krav til Quicktime AS3 Audio

Krav til Quicktime AS3 Audio


AC3-lyd er en kodek som brukes for den soniske innholdet i MPEG2, AVI, DivX 5.2.1 og XviD filer. Selv om stort sett ukjent for ikke-Teknologikyndige, AC3 filer (noen ganger forveksles med AS3 lyd) er i hovedsak Dolby Digital lyd. Standard versjoner av Quicktime-spiller sammen med Apple-maskinen (eller lastes ned på en PC) ikke er i stand til å spille av AC3-lyd uten installasjon av en passende CODEC. Spesielt, kan du ikke laste ned denne CODEC fra den offisielle nettsiden Quicktime, men det kan skaffes lett fra andre steder.

Videospiller

For å spille av en film fil med AC3-lyd, kan du velge mellom en rekke alternativer. En mulighet er å unngå å bruke Quicktime spiller for filmfiler. Den gratis VLC Player spiller AC3 innhold uten problem. Nyere versjoner av Windows Media Player kan også være i stand til å omgå problemet. Avhengig av versjon, Realplayer, Media Go og iTunes kan også være nyttig.

Quicktime Player Krav

Hvis du ønsker å bruke Quicktime spiller for filmfiler, er den beste tingen å gjøre laste ned den nyeste versjonen tilgjengelig. Eldre versjoner er ikke bare mer sannsynlig å ha problemer med AC3-lyd, men kan ha problemer med andre film kodeker generelt. Hvis du ønsker å betale for den jevneste seeropplevelse, tilbyr Quicktime Pro spesielle funksjoner som konvertering av mediefiler og direkte opptak fra en FireWire-videokamera.

Perian

Selv med de nyeste, beste versjonen av QuickTime Player, vil Mac-brukere ikke kunne spille AC3 lyd uten ekstra plug-in. Kjent som "the swiss-army knife for Quicktime," Perian er et gratis open-source-komponent som legger avspilling støtte for mange populære audio / video-formater som AC3. Videre, det også spiller lyd typer som Windows Media Audio (v1 & v2), Flash ADPCM, Xiph Vorbis (i Matroska), MPEG Layer I & II Audio, Sann Audio, DTS Coherent Acoustics og Nellymoser Asao.

AC3 Filter

For PC-brukere, er AC3 Filter en god løsning for avspillingsproblemer med AC3 lyd. Programvaren dekoder og behandler AC3 spor for å tillate avspilling av filmfiler på de fleste spillere. Prosessoren lar deg også til å mikse opp og ned-bland lydspor opptil seks kanaler hvis du ønsker å justere dem for hjemmekinoanlegget.