Kritiske suksessfaktorer i Software Engineering

Kritiske suksessfaktorer i Software Engineering


Utvikling av nye applikasjoner, enten for allmennheten eller en bestemt firmakunde, er en kompleks prosess som går utover rå programmering talent. Ingeniør et produkt som tilfredsstiller brukerens behov, avhenger av effektiv teamledelse, instilling godt lag vaner og opprettholde fremdriften gjennom hele prosjektets levetid.

Kommunikasjon

Programvare kan ikke være skreddersydd til en kundes behov med mindre kunden kan kommunisere med utviklingsteamet, og følge kommunikasjonsprotokoller satt opp på forhånd kan sikre at informasjonen når personen. Kommunikasjon innad i utviklingsteamet er like viktig, for å unngå gjentagelse av innsats og fordi hvert stykke programvare må derved skape et enkelt, sammenhengende program.

Stabilitet

Det er ikke bare den programvare som må være stabil. Opprettholde en stabil utvikling team er avgjørende for å lykkes. Hver gang et gruppemedlem blader, må noen andre bli brakt inn og brakt opp til hastighet. Omskolering er bortkastet tid, og ny medarbeider er mer sannsynlig å introdusere feil i koden mens å bli vant til prosjektet. Hvis slitasje rate er spesielt høy, kan det også skade utviklingen lagets moral.

åpenhet

Åpenhet er en viktig suksessfaktor på to sider. Dersom søknaden blir utviklet for en bestemt klient, deretter opprettholde en åpen prosess, dele informasjon om utviklingen planen og eventuelle tilbakeslag, vil bidra til å forbedre kundetilfredsheten. Det må også være åpenhet i selskapet, slik at ledelsen kan effektivt overvåke utviklingsprosessen og korrigere problemer før de slår til katastrofer.

Ledelse

Det er viktigere å administrere produktet som blir utviklet enn å håndtere personer som utvikler den. Hvis noen gruppemedlemmer kommer i jobb sent eller levere sine produkter i siste øyeblikk, fokusere på de produktene som blir levert mer enn atferden. Dersom blir levert produktene er ikke opp til pari, arbeid med den enkelte ansvarlig for å forbedre resultatene. Hvis et gruppemedlem må skytes, forklare hva som skjedde med resten av teamet, slik at alle kan komme tilbake til arbeidet.

Kvalitet

Hvis programmerere som arbeider på en ny søknad er ikke i stand til å produsere høy kvalitet kode, enn noe annet vil spare et prosjekt. Garanterer kvalitet starter med ansettelsesprosessen. Kontroller at programmerere har en sterk track record, eller en sterk akademisk bakgrunn hvis du leier programvareutviklere fersk ut av college. Gjør det klart fra begynnelsen at du forventer programmerere å opprettholde høye standarder, og jobbe med programmerere ved første tegn på at kvaliteten er forsinket, i stedet for å vente på store problemer å dukke opp.