Lag et flagg avatar

Avatarer er små bilder eller grafikk laget for å representere et individ på Internett. Avatarer kan være en faktisk bilde av en person, eller en datagenerert bilde. Folk liker å bruke sine avatarer til å uttrykke sin personlighet. Avatarer er vanligvis noe unikt gjennom hvilke andre Internett-brukere vil kjenne igjen en annen bruker. Et flagg avatar kan brukes til å representere en persons land, stat, hjembyen eller klubb.

Bruksanvisning

1 Last ned et digitalt bilde av flagget du velger, til datamaskinens harddisk. Dette bildet kan være i alle størrelser, både når det gjelder skjermpiksler og filstørrelse. Offentlige flagg kan bli funnet på den respektive regjeringens offisielle hjemmeside. Flagg for lokale organisasjoner, lag og grupper kan være vanskeligere å skaffe. Ring PR-kontakt for klubben, som de fleste PR individer har slike bilder på hånden.

2 Åpne bilderedigeringsprogrammet du ønsker. På PC, kan du bruke Windows Paint eller Microsoft Photo Gallery (følger med de fleste kopier av Windows). På Mac-maskiner, kan du bruke iPhoto (inkludert på alle Apple-maskiner). For begge operativsystem, kan du laste ned GIMP, et gratis program som har mange av de fotoredigeringsmuligheter som finnes i mer robuste programmer som Adobe Photoshop. (Se Ressurser under for en link til GIMP.)

3 Klikk på "File" og velg flagget bildet du lagret på harddisken på datamaskinen. Velg "Open". Den bildebehandlingsprogram vil nå åpne vise flagg bilde.

4 Høyreklikk på bildet og velg "Endre størrelse". Hvis bildebehandlingsprogram ikke har dette alternativet, klikker du på "Verktøy" i menylinjen og velg "Endre størrelse".

5 Skriv "128" i både pixel endre størrelsen på boksene. Klikk på "OK". Den bildebehandlingsprogram vil nå endre størrelsen på flagget bildet til et bilde på 128 x 128. Denne størrelsen er standard Internet størrelse for avatarer og vil fungere i de fleste instant messenger-programmer og nettfora.

6 Klikk på "File" og velg "Lagre som". Gi navn til filen og lagre den på harddisken. Du har nå en standard størrelse flagg avatar. Last opp avataren til ditt forum, instant messenger program eller noe annet du bruker en avatar.

Hint

  • Ikke forsøk å lage en avatar større enn standard størrelse. De fleste programmer og fora som bruker avatarer vil avvise det.