Lenovo Vs. HP Stasjonære PCer

Lenovo Vs. HP Stasjonære PCer


Velge en ny stasjonær datamaskin kan være en forvirrende oppgave. To merker at du sannsynligvis vil kjøre over er Lenovo og Hewlett-Packard. HP har vært å lage datamaskiner i lang tid, og det er en av de største skriveren produsenter i USA. Lenovo er ikke så godt kjent. Men, gjør selskapet tilby noen kvalitet stasjonære datamaskiner til konkurransedyktige priser. Det er mange poeng å vurdere når du sammenligner de to merkene.

Lenovo Desktop Product Line

Lenovo Vs. HP Stasjonære PCer


Lenovo tilbyr to store produktlinjer av skrivebordene: Value Line og Ideacentre.

LENOVO verdi linje stasjonære er delt inn i to versjoner, H-serien og C-serien. H-serien starter på $ 279 og kommer i ulike modeller som koster opp til $ 429. H-serien tilbyr tradisjonelle stasjonære datamaskiner som inkluderer et tårn tilfelle. datamaskiner C-serien varierer fra $ 449 til $ 549. Heller da å være et tårn PC, er C-serien en alt-i-ett maskin med en 20-tommers skjerm.

Lenovo Ideacentre stasjonære er delt inn i tre versjoner: K-serien, Q-serien, og en serie. Datamaskinene K-serien er tradisjonelle tårn stasjonære som varierer i pris fra $ 429 til $ 469. Q-serien er bare tilgjengelig i en modell som går for $ 499. Q-serien er ansett som en multimedia PC for bruk med hjemmekinoanlegg samt bruk som en PC. Q-serien er mye mer kompakt og betraktes som en minidatamaskin. A-serien inneholder Lenovos alt-i-ett PC-formasjon. De varierer i pris fra $ 67 til $ 1399. Bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer 21,5-tommers widescreen-skjerm og dual core prosessorer er standard.

HP Desktop Product Line

HP tilbyr i dag fire store produktlinjer av stasjonære datamaskiner: Pavilion, Pavilion Slimline, Pavilion Elite, og Touch Smart.

HP Pavilion stasjonære varierer i pris fra $ 269,99 til $ 549,99. Disse stasjonære har en tradisjonell tårnet saken og er HPs bunn-end linje av stasjonære.

HP Pavilion Slimline datamaskiner varierer i pris fra $ 289,99 til $ 429,99 med grunnleggende konfigurasjoner. Disse stasjonære er vedlagt i en slankere, mer kompakt sak og er HPs mid-range linje med stasjonære.

HP Pavilion Elite stasjonære varierer fra $ 579,99 til $ 999,99 for grunnleggende konfigurasjoner. Disse stasjonære har en tradisjonell tårnet saken og gjøre opp HPs high-end, ytelse linje.

HP Touch Smart Stasjonære PC starter på $ 949,99, som strekker seg til $ 1349,99. Disse stasjonære har en alt-i-ett tilfelle med en innebygd skjerm.

Utseende / Kosmetikk

Både HP og Lenovo har moderne utseende design. Når det gjelder stil og elegant utseende, er det et spørsmål om preferanser. Men Lenovos stasjonære har glattere linjer og en mer raffinert utseende. HPs stasjonære ser mer tradisjonelle. Men de har en blank svart finish.

Verdi og pris

Lenovo Vs. HP Stasjonære PCer


Både Lenovo og HP tilbyr noen av de beste prisene på PC-markedet. Så langt som verdi, de begge tilbyr lignende spesifikasjoner med Lenovo blir noe billigere. For eksempel Lenovo alt-i-ett PC-er starter på $ 649 versus HPs alt-i-ett PC-er som starter på $ 950.

Garanti

Lenovo Vs. HP Stasjonære PCer


Garantier leveres som standard med begge merkene - ett års deler og arbeid. Du kan ha en to-års garanti på Lenovo stasjonære for en ekstra $ 99 og tre år for $ 159. To år er tilgjengelig på HP stasjonære for $ 139,99, tre år for $ 149,99 og fire år for $ 199,99.