Liste over CRM Migrating Tools

Data migrasjon er en utvikling felt. Med Customer Relationship Management (CRM) programvare bli en viktig del av virksomheten, overføring av data fra gamle filer eller systemer til CRM-databaser er et viktig arbeid. Migreringsverktøy bidra til å oppnå dette effektivt og enkelt. Det er mange CRM-data migreringsverktøy. Selskaper som Microsoft lage sine egne migrasjon verktøyet suiter for CRM. Uavhengig migrasjon programvare er også tilgjengelig.

NetSuite CRM + Migration Tool

Det er mange enkle å bruke verktøy i CRM + løsning som hjelper med å migrere data effektivt. De hjelper til å overføre alle typer av data inn i CRM-programvare i ønsket format. Disse migrerende verktøyene spare tid ved å gi enkel tilgang til data og øke produktiviteten. Nye data kan enkelt innspill.
NetSuite CRM + Migration Tool fungerer også bra med vanlige programmer som Excel og MS Access. CSV og XML-data kan importeres for bly generasjon og faktura ordreoppdateringer. På samme måte kan en hvilken som helst rapport eksporteres til Microsoft Excel for enkel sluttbruker samarbeid.

DBConvert

Dette er en selvstendig migrasjon verktøy fokusert i å håndtere data som er lagret i ulike databaseplattformer. Den kan med hell importere og eksportere data fra alle ledende databaser som MS Access, MS SQL, My SQL, PostgreSQL og MS FoxPro. DBConvert tillater en felles forbindelse med ulike plattformer og gir en sikker gateway for overføring av data.
Dette verktøyet er foretrukket av ikke-tekniske brukere for sin enkelhet og brukervennlighet. En god funksjon av dette verktøyet er Data Filter tilpassing. Dette gir oss muligheten til å sette opp filtre som passer til ulike behov. Av store mengder data kan deles opp og lagres i flere underkategorier ved hjelp av disse filtre.

Oracle Migration Workbench

Dette verktøyet ble opprinnelig utviklet for å transformere ikke-Oracle databaser i Oracle-databaser. Programvaren kommer innlemmet i Oracle SQL Developer. Data som er lagret i Microsoft Access, MS SQL Server, MySQL og Sybase kan bli overført til Oracle enkelt ved hjelp av dette verktøyet. Ulike database strukturer kombineres effektivt og omdannes til Oracle-kompatible data former. Dette verktøyet tilbyr en steg-for-steg guide til kundene på konverteringsprosessen, reduserer migrasjon tid og kan få ned kostnadene betraktelig.

Microsoft Data Migration Manager

Dette er et CRM migrasjon verktøy laget spesielt for Microsoft CRM + 4,0. Microsoft Data Migration Manager kan forvandle data fra åtte ulike databaser i Microsoft CRM kompatible former. Dette verktøyet fungerer godt med på tvers av formater, og blir stadig mer populært.