Liteon IHAS224 Spesifikasjoner

Liteon IHAS224 Spesifikasjoner


Lite-On beskriver iHAS224 som en "SATA Super AllWrite med LightScribe." Dette er en nøyaktig beskrivelse av denne stasjonen, som kan lese, skrive og skrive omtrent alle tenkelige typer CD- eller DVD-plate. Videre gir sin LightScribe funksjonalitet det å brenne en svart og hvit etikett i etikettsiden av en disk beregnet for bruk i en LightScribe-stasjonen.

Mål og driftstemperatur

Designet for å passe i en standard 5 1/4 tommer halv høyde bay, måler iHAS224 170mm dype, 41.3mm høy og 146mm bred, eller i Imperial dimensjoner, 6,69 inches dyp, 1,63 inches høy og 5,75 inches bred. Den kan operere mellom fem og 50 grader Celsius, eller 41 og 122 grader Fahrenheit, gir det et bredt spekter av akseptable temperaturer.

CD Drift

Den iHAS224 kan både lese CDer av alle typer og skrive til CD-R og lese mange på 48x hastighet. Det kan også skrive til CD-RW overskrivbare medier på 32x hastighet. Når vi leter etter data på disken, er dens aksesstid 140 millisekunder.

DVD Operasjon

DVD-hastigheter varierer sterkt avhengig av medietypen som brukes, selv om iHAS224 kan lese alle DVDer på 16x hastighet, og har en 120-millisekund søketid. Det oppnår sine raskest skrivehastighet på 24x når du brenner data på DVD + R og DVD-R singel layer plater. Dual layer DVD + R og DVD-R-disker, samt DVD-RAM-plater roe det ned til 12X. Med overskrivbare medier, oppnår det 8X hastigheter på DVD + RW, men bare 6x hastighet på DVD-RW-plater.

Systemkrav

Dette SATA-stasjonen krever en datamaskin med en intern SATA-tilkobling tilgjengelig, samt en ekstern vendt stasjonsplass som kan passe den. Lite-On krever også at datamaskinen har minst en Pentium 4 kjører på 1,3 gigahertz og 128 megabyte RAM. For å holde tritt med stasjonen, bør datamaskinens harddisk-er har en søketid som ikke er tregere enn 20 millisekunder, med minst 650 megabyte gratis. Å brenne DVD-bilder, men vil harddisken på datamaskinen trenger ni gigabyte gratis. I tillegg bør datamaskinens strømforsyning har en åpen SATA strømtilkobling som kan gi både 5 og 12 volt strøm feeds med spenningen bor innen fem prosent rekkevidde.