LP / kassett til CD Conversion Software

LP / kassett til CD Conversion Software


Hvis du fortsatt har en samling av gamle LP-plater eller kassetter, kan du ikke ønsker å kjøpe dem tilbake på CD eller MP3. Konvertering programvare kan ta opp og konvertere disse analoge formater til digitale filer, slik at du sparer penger på å måtte kjøpe alle disse albumene igjen. Det er mange forskjellige konverteringsprogrammer tilgjengelig, hver med sine egne funksjoner og fordeler.

Krav til maskinvare

Det må være en måte å koble platespilleren til datamaskinen slik at den kan ta opp postene som de spiller. Noen moderne platespillere har innebygd USB-støtte. Disse kan enkelt kobles til en datamaskin uten ekstra maskinvare nødvendig. Hvis en platespiller har RCA-kontakter, til en RCA line-in adapter kan være nødvendig, samt en ekstern lydkort. De fleste interne lydkort har ikke line-out eller RCA-kontakter, men mange ytre seg gjøre.

Audacity

Audacity er et gratis open-source lyd redigering program. Mange USB platespillere kommer prepackaged med Audacity, og det er også tilgjengelig for nedlasting på nettet. Audacity kan konfigureres til å ta opp via USB eller linje-ut, så uansett hvor platespilleren er koblet til datamaskinen, kan det ta opp postene. Audacity har ikke innebygd MP3-støtte, men add-ons som kan aktivere MP3-konvertering kan lastes ned gratis. Audacity er tilgjengelig for Windows, Mac OS X og Linux-systemer.

Roxio LP til MP3

Roxio LP til MP3 er vinyl konvertering programvare som kommer med en USB audio digitaliseringsenhet og adaptere som gjør at RCA-kabler som skal kobles til det. Roxio har flere funksjoner utviklet spesielt med LP konvertering i tankene. Den kan automatisk dele en innspilling i flere spor, fjerne spretter, hveser og klikk fra vinyl kilde, og kommer med en innebygd equalizer. Den leveres med en designer program som lar brukerne lage sine egne skreddersydde etiketter for CDer og covere. Den har innebygd MP3-støtte, og er kompatibel med Windows-systemer bare.

Sony Sound Audio Studio Forge

Sony Sound Forge Audio Studio er en nedstrippet versjon av sin profesjonell Sound Forge Pro, inkludert mange av de vanligste funksjonene i programmet til en brøkdel av prisen. Sound Forge kan automatisk rydde opp og gjenopprette vinylplater som har sprekker og spretter i dem, og lar brukeren fikse dem manuelt. I motsetning til mange andre opptaksprogrammer, har Sound Forge innebygd CD-brenning funksjonalitet.

Burning Software

De fleste Windows- og Mac-datamaskiner leveres med brenner programvare som allerede er installert. Både Windows Media Player og iTunes kan brukes til å brenne musikk-CDer av innspilte LP-plater, og de kan også brukes til å merke og merke nylig opprettede MP3 lydfiler. Andre programmer, for eksempel FreeRIP Basic og WinAmp, kan også brenne innspilte MP3 til plate.