Lydkort kompatibel med Reaper

COCKOS 'Reaper er en digital audio arbeidsstasjon som gir forbrukerne en billigere lisens alternativ sammenlignet med andre, kjente arbeidsstasjoner. Lydkortet er maskinvareenhet som bistår inngang og utgang av lyd mellom datamaskinen og Reaper programvare. Alle datamaskiner leveres fra fabrikken med et lydkort, men en ettermarkedet kortet er å foretrekke når du bruker en datamaskin for lydproduksjon. Med Reaper nåværende utgivelsen, er det flere kompatible lydkort tilgjengelig. Å velge riktig produkt avhenger av budsjettet, samt ytelsen du trenger.

M-Audio Firewire 1814

M-Audio FireWire 1814 lydkort leveres som standard med en 18-in, 14-ut-grensesnittet som har ADAT Lightpipe teknologi for flere kanaler kommunikasjon med andre digitale enheter. Dette lydenhet har hodetelefonutgang på frontpanelet, slik at cue evner som er lett veksles mellom kilder. Lydkortet har også to analoge innganger, som består av mic / instrument preamper med en 192 kHz samplingsfrekvens, en overdras ordnede styringen, S / PDIF koaksial / optisk digital I / O, og en en av en MIDI I / O.

RME Digi-96 Series

Tyskland-baserte RME Audio er kjent for sine lave latency innstillinger og inspirerende analog lyd. Alle RME lydkort er bygget på huset. Digi 96-serien lydkort kommer med to kvartal-tommers kabler for I / O stereo. Styret selv er foret med to Toslink uttak for optisk kommunikasjon, og en ni-veis D-type tilkobling for kortet. RME sin Digi 96-serien lydkort er rimelige, men er kjent for sin konsistens og kvalitet.

Creative Sound Blaster-serien

Creatives Sound Blaster-serien er kjent for sin kompakte størrelse, noe som gjør det enkelt for transport og storage.The Sound Blaster-serien har en rekke lydkort for brukere, avhengig av nivået av bruk beregnet for det aktuelle produktet. Flere høyere-end personlige datamaskiner nå kommer fra fabrikken med Creative lydenheter pre-bygget, noe som gir kundene luksusen av å ha bedre lydkvalitet ut av boksen.

E-MU 1212 Series

Skilte 24-bit / 192kHz konvertere, de samme spesifikasjoner som finnes i Digidesign er ProTools 192 I / O-grensesnitt, stoler E-MU 1212 lydkort serie tungt på sine maskinvare effekter og miksing. En av de avgjørende faktorene med E-MU enheter er dens PatchMix signatur teknologi, som er null latens maskinvare for miksing og overvåking av lydproduksjon. Denne spesielle lydkort fungerer godt når bare et par kanaler er nødvendig for bruk med lyd-programvare.

ASIO4ALL Driver

ASIO4ALL er ikke en lyd-kort, men snarere en driver ment å kjøre i enighet med alle lydkort, både fabrikk eller ettermarkedet. ASIO4ALL programvare er gratis å laste ned fra sitt nettsted, som tilbyr et enkelt grensesnitt for brukerne å justere innstillinger til sin datamaskin behov.