Mac Book hudtyper

Apples MacBook har absolutt et særegent design og du kan gjenkjenne mens skallet med Apple-logoen fra langt unna. Som blir sagt, når du tar den ut av esken MacBook fortsatt ser ut som alle andres MacBook. Hvis du ønsker å gi din MacBook en personlig makeover kan du tilpasse den med skinn. En rekke skins er tilgjengelig for MacBook inkludert beskyttende skinn, dekorative skins, tilpassede skins og keyboard skins.

verne~~POS=TRUNC skins

MacBook kan ha en varig kroppen, men det betyr ikke beskytte den mot støv og smuss eller skraper og riper. Beskyttende skinn, som kan være myk eller hard plast, dekker din MacBook å holde det trygt uansett hvor du bruker den. Et stort utvalg av beskyttende skall som er tilgjengelige og anvendelse varierer avhengig av huden man velger. Bruk av en beskyttende hud er en god ide hvis du ofte sette MacBook på overflater som restaurant eller spise tabeller.

dekorative skins

Hvis du ønsker å tilpasse eller dekorere din MacBook kan du finne skins tilgjengelig i omtrent alle tema tenkelig. Fra byer og idrettslag til bilder og teksturer, søker en dekorativ huden kan hjelpe din MacBook passer din stil. Dekorative skins kommer vanligvis i plast eller vinyl, i likhet med et klistremerke som du bruker ved å stikke til MacBook og glatter ut huden for bobler. Mange dekorative skins er flyttbare slik at du kan endre dem når du føler for det.

Egendefinerte definerte~~POS=HEADCOMP skins

Du kan også ta tilpasse MacBook til et helt nytt nivå ved å skape dine egne dekorative skins. Nettsteder som Society6, Schtickers, Wordans og Gelaskins lar deg laste opp dine egne bilder eller kunstverk for å skape en unik MacBook hud. Disse skinnene bruke samme klistremerke format som dekorative skinn, med den forskjell at filen du laster opp er trykt på klistremerke eller vinyl i stedet for et allerede eksisterende design eller bilde. Mange av disse nettstedene også la deg selge MacBook skins med egne bilder eller kunstverk.

Keyboard skins

På toppen av skinn til utsiden av MacBook kan du også finne keyboard skins. Verne keyboard skins vanligvis består av et gjennomsiktig lag av plast som dekker tastaturet, hindrer støv, skitt, smuler, væske og andre fremmedlegemer fra å komme i nøklene. Keyboard skins er også tilgjengelig med sentrale kommandoer for programmer som Adobe Photoshop og Apple Logic Pro.