Måling av båndbredde på iPhone

Måling av båndbredde på iPhone


Båndbredden av en iPhone er den hastigheten som data kan overføres til og fra telefonen. Den mest relevante dataoverføringshastighet å måle for en iPhone er det som tilbys av Internett-forbindelsen. IPhone kan koble til Internett via bredbånd på to måter: gjennom et mobildatanettverk (for eksempel 3G og 4G-mobilnettverk) og ved hjelp av en Wi-Fi-bredbåndstilkobling. Internett-tilkobling båndbredde har to hovedkomponenter: nedlastingshastighet, eller hastigheten som din iPhone kan motta informasjon fra Internett, og opplastingshastighet, eller hastigheten som din iPhone kan sende informasjon til en webserver.

Bruksanvisning

1 Sørg for at iPhone er koblet til Internett kilden du ønsker å teste. Hvis du ønsker å teste båndbredden på et mobilnettverk, må du slå av iPhone Wi-Fi eller koble fra alle nettverk for å sikre at data overføres via mobilnettverket.

2 Naviger til en mobil-optimalisert hastighet testing nettside ved hjelp av Safari. Du kan bruke noen av de mange gratis alternativer er oppført i Resources eller noen annen tjeneste du ønsker.

3 Kjør speed test ved bruk av nettverktøy og se resultatene. Last opp og nedlastingshastigheter vil bli oppført individuelt, vanligvis i kilobit per sekund eller megabit per sekund. Vær oppmerksom på at 8 kilobit er en kilobyte.

Hint

  • De fleste hastighet tester også sjekke ventetid, men dette tiltaket vil avhenge i stor grad av den fysiske avstanden mellom iPhone og hastigheten testing serveren du bruker.