Marie Claire Games

Marie Claire Games


"Marie Claire", et månedlig magasin for kvinner som fokuserer på mote og skjønnhet, har sin opprinnelse i Frankrike og er nå publisert i 26 land ved Hearst Corporation. Marie Claire nettsiden tilbyr ekstra innhold for leserne, en del som inkluderer en rekke underholdende, gratis online spill. Spillere opprette brukernavn og spille spill for å samle poeng eller spille anonymt gratis. Rekorder er annonsert på skjermen med spillerens navn.

Kortspill

"Marie Claire" tilbyr fire forskjellige kortspill på sin hjemmeside - Spider Solitaire, Pyramid Solitaire, 52 kort Pick-up og Freecell Solitaire. I 52-kort Pickup, er alle de spillkort spredt spilleren klikker for å fjerne dem i en bestemt rekkefølge. Ved å klikke på de riktige kortene flytter dem til en forkaste haug på siden. Det gis poeng for riktige bevegelsene og trekkes for feil de.

Mahjongg Games

Tre Mahjongg spill tilbys på "Marie Claire website" - Mahjongg Mørke Dimensjoner, Mahjongg Mål og Mah-jong-hagen. Mahjongg Mørke Dimensjoner tilbyr en tredimensjonal opplevelse som gir spillerne muligheten til å rotere kuber - i motsetning til fliser som finnes i typiske Mahjongg spill - for å kunne fortsette å lage kamper. Lage kamper i tett rekkefølge tillater spillere å tjene ekstra tid som blir hengt på spillet, og spillerne får bonuspoeng for påfølgende kamper av samme slag.

Ordspill

Skrivemaskin og kryssord er to "Marie Claire" tidsfordriv som fokuserer på bruk av ord. Skrivemaskin tilbyr en fartsfylt utfordring som krever spillerne å skrive inn så mange ord som mulig i løpet av en fastsatt frist å bruke en bestemt bokstav i hvert ord. Flere ord lik flere poeng. Crossword ligner på en penn og papir kryssord. Nøkkelen er fylt inn uten indikasjon på korrekthet. Når en spiller mener puslespillet er riktig, viser "Løs Puzzle" -knappen dem hvis noen av svarene er feil.

andre spill

En rekke andre spill gir spillerne sjansen til å teste sine ferdigheter. NitPix krever spillerne å sammenligne tilsynelatende identiske bilder for forskjeller mellom de to på en tidsbestemt basis. Avant Grid tillater deltakerne å teste sine kunstneriske ferdigheter som de duplisere en skisse på et lerret ved å velge de riktige rutene i riktig rekkefølge. Sprøyting malingspann skape et spennende visuelle aspektet i spillet. Andre spill inkluderer Backgammon, Sudoku, PegLand og Dot Matrix Mayhem.