Markøren hopper når du skriver på en ASUS G50V

Markøren hopper når du skriver på en ASUS G50V


ASUS G50V er en bærbar PC utviklet med tanke på spilling. Hvis markøren er å hoppe på denne bærbar PC, kan det være et spesifikt problem med den bærbare datamaskinen eller det kan være en generell laptop problem. Du må kanskje prøve ulike løsninger for å løse problemet.

Sjåfør

ASUS G50V har blitt rapportert å ha problemer med markøren hopping. Gå til ASUS nettstedet og laste ned de nyeste driverne for pekeplaten. Hvis det er et teknisk problem, vil dette mest sannsynlig løse det.

touchpads

Problemet med markøren hopping kan være et problem som er felles for mange bærbare datamaskiner. Plasseringen av styreputen kan føre hånden til å ta på eller trykke på puten under en utilsiktet tid under skriving eller andre aktiviteter, og musen vil hoppe. Musen er ment å hoppe når tastaturet er truffet. Du må kanskje lære å holde hendene ulikt når du skriver på den bærbare datamaskinen.

Mus

Mus

Alternativet til å skrive i en annen stil hvis markøren hopper når du treffer touchpad, er å koble en ekstern mus og deaktivere touchpad enten i basic input / output system (BIOS) når maskinen starter eller i kontrollpanelet.