Maskinvare for å stoppe barn fra å få tilgang til Internett hjemme

Maskinvare for å stoppe barn fra å få tilgang til Internett hjemme


Dagene med oppringt Internett og en enkelt familie datamaskin er langt borte. I dag de fleste hjem har en høy hastighet, alltid-på ISP og barna får de gamle datamaskiner når foreldrene oppgradere. Siden unsupervised nettsurfing er farlig for barnets mentale og emosjonelle helse, må du holde dem av nettet når du ikke rundt. Dessverre, barna er ressurssterke og de ofte finne en måte å omgå programvare filtre. Maskinvare filtre kan løse dette problemet.

iBoss

Phantom Technologies sier deres iBoss Web Filter er "Den raskeste og enkleste måten å sikre ditt hjem." Det er en trådløs router / brannmur som kroker opp til bredbåndskabelen og andre datamaskiner tilgang til Internett via sin 802.11g signal eller en Ethernet-tilkobling. Den iBoss får en omtale i Scholastic.com "Best in Tech 2010" og en anbefaling fra EasyParentalControlTips.com. Foruten sin omfattende filtrering og sikkerhetsalternativer, iBoss lar deg planlegge Internett-tilgang på mange måter, og det er ingen programvare å installere eller bypass.

NetProtector

NetProtector er en enkel og idiotsikker Internet blocker som låser ned modemet på begynnelsen av en nøkkel. Denne enheten er en enkel løsning hvis du ikke trenger filtrering eller sikkerhetsfunksjoner og du bare ønsker å slå av internett på vilje. For å installere NetProtector, bare koble den mellom din datamaskin og modem med innebygd Ethernet-kabler. En barnesikret klippet gjør det umulig å fjerne kabelen fra Ethernet-porten på datamaskinen. Nå når du vil blokkere dine barns Internett-tilgang, slår NetProtector nøkkelen til "lock" posisjon og ta den med deg. Det er så enkelt.

NetGenie

Cyberoam er NetGenie er mye som iBoss. Det er en trådløs router / brannmur som kobles til bredbåndskabelen og hjemmedatamaskinene tilgang til Internett gjennom WiFi signal eller Ethernet-porter. Du kan opprette egne brukerkontoer for hvert barn datamaskin med filterinnstillingene basert på alder eller andre parametere. NetGenie beskytter deg mot sikkerhetstrusler, det filtrerer Internett-innhold basert på innstillingene du gir den og den lar deg kontrollere hvor mye tid barna bruker på nettet. Den leveres med en tre års abonnement for å holde sine virusdefinisjoner og filtrering database strøm.

MAC-adressefiltrering

Hvis du bruker en ruter du allerede har en grunnleggende Internett-filter. Ruteren bruker MAC-adresser for å identifisere enheter som er koblet til den. Disse MAC-adresser er som serienummer og hver datamaskin i hjemmet har sin egen unike adresse. Alt du trenger å gjøre er å finne ut hva de er og fortelle ruteren for å blokkere de du ikke vil ha i nettverket. Dette gjør du ved å logge inn på ruterens kontrollpanel gjennom sin IP-adresse, slik at den trådløse MAC-filter og enten hindre spesifiserte MAC-adresser får tilgang til nettet, eller bare tillater spesifikk MAC-adresser for å gå online.