Maxtor ekstern harddisk Instruksjoner

Eksterne harddisker har flere fordeler i forhold til sine interne kolleger. Mest spesielt, har eksterne harddisker krever ikke en fast installasjon, og som sådan dataene oppbevares på en ekstern harddisk er mobilt og kan tas med overalt eller lagres som en backup av brukeren. Maxtor, som nå eies av Seagate Corp, er godt kjent for sine enkle å bruke og pålitelig eksterne harddisker. Som en konsekvens, er installasjon av en Maxtor ekstern harddisk er en enkel prosess som alle datamaskiner bruker kan oppnå.

Forbereder harddisken for installering

For å installere harddisken, kobler til datakabelen til harddisken casing. Neste koble strøminngangskontakt til den eksterne harddisken. Disse kontaktene vil være i nærheten av hverandre på samme ansiktet av harddisk kabinett. Dersom ditt spesielle Maxtor harddisken har en on-off-knappen, vil den bli plassert i nærheten av data- og elektrisk inngangsporter og skal være slått på.

Installere ekstern harddisk

Koble den frie enden av datakabelen er koblet til den eksterne harddisken til en passende data inngangsport. De mest brukte datainngangsporter for eksterne harddisker er: USB 2.0, FireWire og e-SATA. Neste plugge utløpsenden av den elektriske kabelen inn i en ledig stikkontakt, helst en som ligger på et overspenningsvern. Alle moderne operativsystemer vil automatisk oppdage at noe har blitt koblet til en av de data porter og begynne driver installasjonen umiddelbart. Hvis noen annen programvare eller drivere ble levert med en harddisk, må du installere dem etter at operativsystemet er ferdig sine installasjonsoppgaver.

Bruke ekstern harddisk

Når du har fullført maskinvare- og programvareinstallasjon for den eksterne harddisken, begynne å bruke stasjonen. Finn stasjonen notering i operativsystemet for å sikre at den maksimale kapasiteten til harddisken er rapportert riktig. Når du har fullført denne oppgaven, kan du bruke denne harddisken på en måte som du ville gjort en av sine interne kolleger.