Medisoft Systemkrav

Medisoft er et medisinsk program som er ment å bidra til å effektivisere og organisere pasientdata i en medisinsk setting. Denne programvaren er i stand til å holde styr på pasientjournaler, fakturering og planlegging. Ikke bare gjør dette sterkt redusere mengden av papirarbeid som må være forberedt, fylles ut og arkivert, men det gjør også at slik informasjon er lett tilgjengelig til enhver tid.

Operativsystemer som støttes

Arbeidsstasjoner som kjører Medisoft kan velge mellom Windows XP Professional med Service Pack 3 eller høyere, Windows Vista Business Edition med Service Pack 1 eller høyere, Windows 7 Professional Edition eller Windows 7 Ultimate Edition.

CPU Krav

Arbeidsstasjoner krever en Intel Pentium III-prosessor som kjører på et minimum på 500 MHz. Utviklere anbefales en Intel Pentium 4-prosessor som kjører på 2,5 GHz eller høyere.

RAM Krav

Minst 256 megabyte RAM kreves for å kjøre Medisoft på en arbeidsstasjon. Utviklere anbefale maskinen har alt mellom 512 til 1 gigabyte RAM.

Hard Drive Space

Medisoft krever minst 500 MB harddiskplass for full installasjon. Utviklere anbefale 1 GB harddiskplass.

grafikk

Medisoft krever minst visning av 256 farger, selv om enkelte funksjoner kan være begrenset. For best resultat, utviklere anbefale en 32-bits fargevalg med en skjermoppløsning på 1024 x 768.