Memorex CD-RW-opptaker 3202 3234 Instruksjoner

Memorex CD-RW-opptaker 3202 3234 Instruksjoner


De Memorex CD-RW-modeller 3201-3234 er eksterne diskstasjoner som kobles direkte til en Windows-basert datamaskin. Når du er tilkoblet, kan det brenne data som strekker seg fra en standard musikk-CD til en video DVD. Uavhengig av platen du oppretter, prosessen med å bruke den Memorex CD-RW-opptaker er omtrent det samme (selv om det er noen menyvalg som er forskjellig).

Bruksanvisning

1 Koble USB-kabelen til USB-porten på baksiden av Memorex CD-RW brenner. Plugg den andre enden av kabelen inn i en USB-port på datamaskinen.

2 Slå på CD-brenner, deretter sette inn driverinstallasjons CD i diskstasjonen på datamaskinen. laster installasjonsveiviseren på skjermen. Følg instruksjonene på skjermen for å installere driveren på datamaskinen.

3 Løs ut driverinstallasjonen CD og sette inn programvare-CDen. Vent et øyeblikk og laster programvareinstallering veiviseren på skjermen. Godta sluttbrukeravtalen, klikk på "Next" to ganger og velg "Install" for å installere programvaren. Start datamaskinen på nytt, og du er klar til å begynne å bruke Memorex CD-RW-opptaker.

4 Sett den tomme CD-RW inn i brenneren, og deretter starte programvaren du har installert for stasjonen.

5 Velg formatet plate du vil lage (video, musikk eller data) og en ny serie med alternativer vises. Klikk på "Add Files" og velg filen du vil ha på CDen.

6 Velg "Burn" og Memorex CD-RW-opptaker, versjon 3201 gjennom 3234, skaper CD-RW.