Mest registrarer av domenenavn

Den øverste domeneregistratorer bestemmes av andel av markedet representert ved registrar antall registrerte domener. Men når du velger en registrar, vurdere registreringsavgift, hva er utstyrt med registreringen (teknisk støtte eller gratis hosting) og hva kunder rapporten. Den øverste domeneregistratorer representert ved deres andel i markedet er Go Daddy og eNom, basert i USA, og den kanadiske selskapet Tucows.

Gå pappa

Go Daddy er den største aktøren i registrerings markedet, holder nesten 20 prosent mer av markedsandelen enn den andre plassen kandidat, eNom. Go Daddy er også vert for flere nettsteder enn noe annet selskap i verden. Go Daddy gir året 24/7 teknisk support for alle sine produkter, inkludert domeneregistrering. Dette er vanskelig å finne fra registrarer. Nyregistrerte domener inkluderer også "Go Daddy gratis statister" pakken. Dette inkluderer en forrett nettside for å fungere som en plassholder for nettstedet ditt, personlige e-postkontoer, DNS-kontroll, e-post og domene fremover samt domene maskering og en elektronisk foto filer. Go Daddy gir også online domeneauksjoner, privat registrering, domenenavn overføring, bulk priser ved bestilling av flere domener og back-bestilling domener.

eNom

eNom innehar den nest største andelen av markedsandelen av registrerte domener, som er omtrent 8,273 prosent. Som Go Daddy, gir eNom 24/7 live teknisk støtte sammen med ekstra funksjoner for å registrere ditt domene med det, som et sted-holding side og DNS-kontroll. eNom gir også privat registrering, back-bestilling domener, domeneoverføring og bulk bestilling rabatter. I tillegg til domeneregistrering, eNom tilbyr også ID beskyttelse og bedriftsoppføringen for domenet.

Tucows (hover)

Tucows er tradisjonelt en programvare nedlasting nettsted, men tilbyr også domeneregistrering gjennom en tjeneste som heter hover. Priser for registrering med Hover er litt annerledes. Hover tilbyr en rekke pakker for hvert domene registrering som bygger på hverandre, en videresending pakke, en personlig webmail pakke, en personlig e-post pakke, en familie plan innen år og en familie plan av måneden. Videresending pakken inkluderer registrering og DNS-kontroll sammen med en passelig sted holder side, ubegrenset kundeservice, registrering personvern og ubegrenset stealth omdirigeringer. Den personlige web-mail-pakken inkluderer web-mail; den personlige e-pakken inkluderer web mail og e-posttjeneste.