Metal Text Effects i Photoshop

Metal Text Effects i Photoshop


Selv noe så enkelt som bokstaver og ord kan bli kunstverk ved hjelp av Photoshop, grafikk program tilgjengelig som en del av Adobe Creative Suite. Tekst i Photoshop kan bli forvandlet til langt mer enn bare alfabetet; med programmets verktøy, filtre, farger og paletter, kan du slå din tekst til noen alvorlige heavy metal.

Patterns

Photoshop leveres som standard med en rekke mønstre og forhåndsinnstilte skyggelegging design alternativer, som hver inneholder metall overlegg. For å dra nytte av disse, skriver du tekst på siden, deretter "rastrere" laget, som i utgangspunktet blir teksten fra ord til grafikk (selv om bokstavene fortsatt ser nøyaktig det samme). Dette gjør at bare noen av Photoshops verktøy for å jobbe, siden de ikke fungerer på tekst. Den "Paint Bucket" verktøyet har mønstre som krom og sølv; du bare sveve verktøyet over toppen av et brev (du kan lage metalleffekter med bare en enkelt bokstav, selv om det er en del av et ord), klikk deretter på brevet, som deretter fylles med mønsteret. Endre mønstre for å skape et ord med forskjellige metaller på hver bokstav eller klikk på hver enkelt bokstav med det samme mønster for en enhetlig stil.

gradienter

En gradient er lik en regnbue; det er en flerfarget område som renner fra en skygge til neste uten noen harde linjer. Mens gradienter kan være flere farger (for eksempel rød strømmer inn blå), den beste gradient for å slå tekst til en metall effekt kan bli funnet i "Layer Style" -menyen, tilgjengelig når du dobbeltklikker på lag med teksten på "Layers "palett. Den "Layer Style" meny "Gradient Overlay" boksen slår umiddelbart teksten, uansett farge, i et metall gradient, fra de aller toppen av bokstavene i hvitt og følge gjennom med lyse nyanser av grått i svært mørk grå. For en mer 3-D metall utseende, den "Layer Style" tilbyr en annen boksen "Skråkant og preg", som gjør teksten skiller seg ut på siden.

filtre

Photoshop leveres som standard med mange filtre som kan endre bildene dine så de ser ut som neonskilt, akvareller og glassmalerier. Filtrene gir også noen alternativer for å gjøre metall tekst også. Tekst må rastreres for filtre, også. Etter rastreringsenhet, velg "Sketch" -menyen og klikk "Chrome". Dette slår umiddelbart inn tekst i en krom-lignende utseende, hvor du kan styre ting som skygger, glans og glatthet på menyens glidebryterne. Et annet alternativ er å velge "Render" filter-menyen og velg "Texture Fill", der du kan bla til en metall grafisk fil, for eksempel rustfritt stål, og velg det, som da vil endre teksten i det tekstur.