Microsoft databasert opplæring

Microsoft databasert opplæring


Databasert opplæring (CBT) er en populær måte å lære nye programmer, inkludert Microsoft Office-pakken. For eksempel kan du kjøpe en trenings-DVD eller ta online kurs som du kan fullføre i ditt eget tempo. Målet med CBT er å lære studenten på en enkel (noen ganger humoristisk) måte hvordan du navigerer programvare som Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Entourage eller MS Project.

Microsoft CBT Training Betraktninger

Skriv ned dine mål for å lære Microsoft-programvare. Er du en nybegynner til Microsoft Word og trenger å lære det fra grunnen av? Eller er du en ekspert som ønsker mer informasjon om bestemte funksjoner, for eksempel makroer eller hvordan du setter inn lyd og video? Kontroller at datamaskinen er relativt nytt og kan håndtere multimediekomponenter av CBT. Sørg også for å sette av en time eller to av stille tid når du kan konsentrere seg om læring.

Nødvendig utstyr for Microsoft CBT Training

Kontroller at datamaskinen kan kjøre CBT trening. Maskinen bør ikke være eldre enn fem år, et anslag basert på raskere grafikkort, prosessor hastigheter og økt RAM minnekapasitet som kjører treningsprogrammer raskere og mer effektivt. Datamaskinen skal også ha en CD / DVD-spiller i å sette inn CBT platen, og høyttalere og hodetelefoner for å høre lyden.

CBT interaktiv opplæring videoer for Microsoft-programvare

Peke nettleseren til Microsofts databasert opplæring siden. Der vil du finne en link til et firma som heter Brainstorm, Inc., som samarbeider med Microsoft om å tilby CBT opplæring for Word, Entourage, PowerPoint og Excel. Disse kursene er steg-for-steg CBT video tutorials som kan spilles i hvilken som helst nettleser, og ikke krever installasjon av programvare.

Microsoft CBT Training via E-læring

Peke nettleseren til Microsoft Online kurs nettside. E-læring gjennom internett er en populær og praktisk måte å lære Microsoft-programmer. Snarere enn å håndtere en CD eller DVD, kan studenten umiddelbart begynne å trene gjennom nettet. Du kan lære i ditt eget tempo til å gjennomføre kurs hele veien gjennom til avsluttende eksamen.

Microsoft Training via Live Online Klasserom

Utfør et nettsøk bruker begrepet, Microsoft virtuelle klasseromsundervisning. Søkeresultatene vil vise en rekke selskaper (f.eks LearnQuest, Global Knowledge) som tilbyr high-tech virtuell trening som om du sitter i klasse med dine kolleger. Du trenger en datamaskin med et videokamera og mikrofon til å delta (de fleste nyere datamaskiner leveres med disse eksterne enheter bygget i).