Microsoft Office Specialist Training

Microsoft Office Specialist Training


En Microsoft Office Specialist (MOS) er sertifisert av eksamen i enten Word, Excel, PowerPoint, Access og Outlook. Det er to andre høyere nivåer til denne sertifiseringen også, ekspert og master. Eksamenene er ikke gratis, men noen mennesker kvalifisere for refusjon som medlemmer av den militære og veteraner. MOS tittelen kun omhandler versjoner 2003, XP og 2000, så sertifisering for Microsoft Office 2007 kalles Microsoft Certified Application Specialist (MCAS). Velge å skjerpe ferdighetene vil gjøre deg mer salgbare til enhver bedrift som bruker disse programmene.

Betydning

MOS sertifisering bidrar til å sette deg ut fra andre søkere. Når arbeidsgivere får hundrevis av søknader for en stilling, vil denne sertifiseringen viser ditt engasjement for å lære, din forberedelse til å komme inn på arbeidsmarkedet, og din innsats for å forbedre ytelsen. Spesielt for entry level stillinger, gjøre deg skiller seg ut med din trening og ferdigheter. Disse ferdighetene er også viktig å ledere for plassering formål. Ledere kan plassere ansatte i henhold til deres ferdighetsnivå som gjør det mulig for mer effektivitet i selskapet ved å maksimere ansattes evner.

Tidsramme

Treningen er i eget tempo, og består av å studere og ta eksamen, som er opp til 90 minutter lang. Forslag til forberedelse materialer kan bli funnet på den offisielle nettsiden, avhengig av hvilken versjon av Microsoft Office du ønsker å bli sertifisert i (2003, XP og 2000). Bare klikk på eksamen som du er interessert i og foreslåtte forberedelse materialer vil bli presentert.

sertifisering Levels

Spesialisten nivå krever at du passerer en av de Word, Excel, PowerPoint, Access eller Outlook spesialist eksamener. Det neste nivået er ekspert som kun tillater testing i enten Word eller Excel. En masternivå kandidat må bestå Word Expert, Excel Expert, og PowerPoint eksamen samt en Access eller Outlook eksamen.

eksamener

Annet enn noen korte svar på spørsmål, er det eksamen hands-on og prestasjonsbasert. Certiport håndterer alle eksamensplaner og registrering. Du kan finne et sted nær deg for å sette en avtale. Dersom en avtale er savnet, eller hvis du mislykkes en eksamen, er det ingen refusjon.

utfordrende spørsmål

Hvis et spørsmål ikke fungerer som det skal eller er feil på noen måte, kan en e-post sendes til [email protected] innen tre dager etter å ta testen med følgende informasjon: navn, ID, postadresse, e-post, eksamen tittel og versjon , språket til eksamen, eksamensdato, navn og adresse på testsenter, score og resultater, hvor mange ganger du har forsøkt eksamen, beskrivelse av spørsmålet, og årsaken til utfordrende det. Evaluator avgjørelse er endelig.