Microsoft Office Word Step-by-Step Instructions

Microsoft Word er et tekstbehandlingsprogram inkludert i Microsoft Office-pakken. Inntil Word 2007, hver versjon hadde en lignende utseende til tidligere generasjoner av Word. Menylinjen øverst på skjermen inneholder en horisontal kobling bar for Fil, Rediger, Vis, Sett inn, Verktøy, Table, Vindu og Hjelp. Ved å klikke på noen av disse lenkene åpner en rullegardinmeny som gjelder for link. I stedet for rullegardinmenyer, Word 2007 har en fanebaserte menyen. Når en bestemt fane klikket, (for eksempel "File") hele bånd endringene, i stedet for en rullegardinmeny vises.

verktøy~~POS=TRUNC

Når du bruker en versjon av Word før 2007, og starter et nytt dokument, åpne en eksisterende fil, lagre en fil eller skriver ut en fil er alt oppnådd ved å klikke på "File" linken øverst på skjermen og velge riktig kommando i nedtrekksmenyen. Ettersom alle tilgjengelige verktøylinjer for å redigere dokumentet kan ikke være synlig, velger du "Vis" i menyen, og klikk deretter på "Verktøylinjer". Der kan du sjekke en bestemt verktøylinjen for å gjøre den synlig eller fjern merket for å skjule verktøylinjen. Den "formatering" verktøyet er en av de mest brukte verktøy, som gjør det mulig å raskt endre skriftstil, størrelse og tekstjustering. Vanligvis må du markere teksten du vil redigere, ved å bevege markøren over type, trykke på knappen på musen, dra den over type, og deretter slippe knappen. Ved å klikke på et tomt område på siden vil fjerne høydepunktet.

Nedtrekksmenyen

En annen måte å redigere dokumentet er å velge "Format". Rullegardinmenyen gir alternativer for å redigere fonter, avsnitt, legger punktmerking eller nummerering, rammer og mer. Redigerer kommandoer du finner under koblingene i rullegardinmenyen er vanligvis også tilgjengelig i verktøylinjen form (under "View"), noe som gir deg mer enn én måte å få tilgang til en funksjon. Når du ønsker å sjekke stavemåten eller grammatikk av dokumentet, eller trenger dokumentets ordtelling, klikk på "Verktøy".

Word 2007

Word 2007 har ikke drop-down menyer og alle verktøylinjene som kommer og går. I stedet for linkene, kategoriene i Word 2007 er Home, Insert, Sideoppsett, referanser, masseutsendelser, Review, Vis og Add-ins. Hele bånd endres når du velger en kategori. Verktøyene for at utvalget vises tydelig i båndet. Hvis du allerede er komfortabel med tidligere versjoner av Word, ikke la endringen skremme deg. Det er faktisk enklere å bruke når du blir kjent med hva som ligger bak hver kategori. Men hvis du prøver å finne ut hvordan å redigere bilder, bli advart om at kategorien for redigering av bilder vil bli skjult til du plasserer et bilde eller bilde på siden, og klikk på bildet. Når bildet har blitt klikket, vil den "Bildeverktøy" -kategorien vises. Klikk på fanen Bildeverktøy og bånd med verktøy for å redigere bildene vises.