Microsoft Office XP Vs. Microsoft Office 2007

Både Microsoft Office XP og Office 2007 er produktivitetspakker. En pakke er en samling av programmer beregnet til å bli distribuert sammen. Du er sikkert kjent med Word, PowerPoint, Excel og andre programmer som er inkludert i disse suitene.

avklaring

Microsoft Office XP må ikke forveksles med Microsoft Windows XP. Windows XP er operativsystemet mens Office XP er pakke med produkter du bruker til å lage dokumenter.

inne XP

Office XP inkluderer programmer som Word, Excel og PowerPoint 2002. I denne versjonen av Office, Microsoft lagt til flere sikkerhetsfunksjoner for å forhindre piratkopiering.

utgivelsesdatoer

Office XP utgitt i 2001, mens Office 2007 ble tilgjengelig i 2006. Microsoft støtter bare produkter i 10 år, og vil ende støtte for Office XP i 2011.

Office 2007 Ribbon

Kommandoene, knapper og oppgaver brukerne se (grensesnittet) endret seg med Office 2007 når Microsoft introduserte båndet. Denne kontekstavhengige verktøylinjen vises i de fleste av programmene som er inkludert i Office og er merkbart annerledes enn Office XP standardmenyen.

versjoner

Office 2007 kommer i syv produkt utgaver inkludert Basic, Standard, Small Business, Professional og Enterprise. Enterprise-utgaven inneholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, Publisher, Office Communicator og Office Groove.