Microsoft Outlook Duplicate Email Fix

Microsoft Outlook Duplicate Email Fix


Når du bruker Microsoft Outlook, kan du støte på en feil der alle dine e-poster blir lastet ned to ganger. Avhengig av størrelsen på innboksen din, ta deg tid til å fjerne hver duplikat e-post kan vise seg å være ganske kjedelig. Det er imidlertid en enklere løsning.

POP3 e-postserver

Hvis e-postadressen er lastet ned til Microsoft Outlook fra en POP3 mail server, kan du støte på denne dupliserte elementet feil hvis du bruker alternativet, "igjen en kopi av meldinger på serveren."

For å deaktivere dette alternativet, åpne Outlook og klikk "Verktøy", velg deretter "E-postkontoer." Deretter velger du "Vise eller endre eksisterende e-postkontoer," og klikk "Next". Velg POP3 e-postkonto, og klikk på "Endre" og deretter "Flere innstillinger". I kategorien Avansert, finner "Legg igjen en kopi av meldinger på serveren" i boksen, de-merker du av i boksen, og klikk "OK."

andre årsaker

Det er også mulig å få kopiere post feil hvis Outlook kjører i bufret Exchange-modus, eller om det er meldinger som har mer enn én oppføring i en multi-verdi feltet.

Både denne feilen og POP3-serveren problemet den har blitt fikset med Microsoft Office service packs, så hvis du opplever dette problemet med like elementer, er det beste alternativet for å sjekke med Microsoft.com for eventuelle oppdateringer som programvaren kan trenge.

Slik fjerner du like elementer

Etter at du har adressert feil, er du fortsatt igjen med problemet med å fjerne like elementer i postkassen din. Heldigvis finnes det en rask måte å rydde opp i innboksen din.

Åpne Outlook, velg Vis-menyen, og velg "Table Type." Som et eksempel, kan du bruke "Innboks" som Vis innstilling, og "Meldinger" for feltet. Høyreklikk på en kolonneoverskrift, og velg "Field Velger." Fra listen på toppen av "Field Velger," klikk for å velge <navn item> All felt. Deretter drar "Modified" -feltet til bordet overskriften. Kontroller at alle like elementer har en unik dato fra de opprinnelige elementene. Hvis ja, så bør du klikke på "Modified" overskriften slik at elementene er sortert etter dette feltet. Klikk på det første elementet i settet du vil slette, hold nede "Shift" knappen på tastaturet ditt, og klikk på det siste elementet i settet du vil slette. Trykk på "DELETE" på tastaturet for å slette alle valgte elementer.

Dette bør raskt bli kvitt alle like elementer i postkassen din.