Microsoft Small Business Edition Vs. Kontor

Microsofts produktivitets suiter av programvare kommer i flere versjoner som har navn som har endret seg over årene. The Small Business Edition 2003 ble Microsoft Office Small Business i 2007 og Office Home and Business i 2010.

Bakgrunn

De forskjellige MS Office-versjoner har variert i pris og i de programmene som de tilbyr. Den laveste kostnaden versjonen inneholder grunnleggende programvare. En middel versjon er rettet mot små bedrifter og et premium versjonen inkluderer all programvaren og er rettet mot bedrifter og profesjonelle brukere. I 2010 de ulike versjonene ble kalt Office Home and Student 2010, Office Home and Business 2010 og Office Professional 2010.

inkludert programmer

Alle 2010-versjonene inkluderer tekstbehandling programvare MS Word, regneark programvare Excel og presentasjonsprogram PowerPoint. Nytt siden 2003 er Microsofts OneNote informasjon arrangør. The Home and Business versjonen legger Outlook, som håndterer e-post, kontakter og kalender. Den profesjonelle versjonen inkluderer også desktop publishing program Publisher og databasen Access. Alle disse programmene har blitt re-utgitt som 2010 oppgraderinger for de nye Office-suiter.

Retningslinjer for bruk

The Home and Student-versjon ble priset til $ 120 per november 2010, som koster omtrent halvparten så mye som Home and Business suite. The Home and Student-versjon er tilstrekkelig for de fleste brukere som trenger grunnleggende funksjoner, men bruker Internett-kontoer og Facebook for å kommunisere. Små bedrifter som trenger Outlook for kontakt styring og aktivitetsplanlegging må dyrere Home and Business versjon. Bare de som trenger en kraftig database som tilgang bør få den profesjonelle utgaven. Men ikke glem at noen nettbutikker er fortsatt selger eldre versjoner av programvaren til reduserte priser.