Microsoft SP3 Konflikt med Outlook Express 6

En vanlig feil problem med Microsoft XP SP3 installasjonen er at det ved et uhell fjerner Outlook Express-filer fra brukerens system. Når du har installert SP3, hvis Outlook Express-ikonet forsvinner, du bruke INF-filen for å installere programvaren og kjøre Outlook Express SP1 installasjon på systemet for å løse eventuelle problemer. Denne feilen oppstår bare med XP SP3 installasjon, slik at eventuelle andre mer siste oppdateringspakken installasjoner er upåvirket.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og velg "Kjør". Type "% systemroot% \ inf" og trykk "Enter" for å åpne en liste over INF-filer.

2 Høyreklikk på "Msoe50.inf" filen og velg "Install". Når du blir bedt om å sette inn XP CD, setter du den inn i CD-ROM-stasjonen, og klikk "OK." Windows re-installerer Outlook Express-programvaren.

3 Åpne en nettleser og laste ned den nyeste oppdateringspakken fra Microsoft for Outlook Express. Last den ned til noen midlertidig mappe på datamaskinen.

4 Dobbeltklikk på den nedlastede "IE6.0sp1-KB887797-Windows-2000-XP-x86-ENU.exe" filen. Programvaren søker etter gjeldende Outlook Express-installasjoner og gjelder servicepakken til datamaskinen.