Microsoft utvidet støtte Definition

Ifølge Microsoft Support, begrepet "utvidet støtte" refererer til den fasen av bistand som tilbys av Microsoft for programvare etter utløpet av garanti og støtteperioden gitt på kjøpsdato.

Støtte

Microsoft støtte tilbys på alle Microsoft-produkter kjøpt. Mainstream support for fem år etter kjøpsdatoen, eller i inntil to år etter utgivelsen av en produkter etterfølger. Ifølge Microsoft Support, fortsetter utvidet støtte for ytterligere fem år eller to år etter utgivelsen av en ny etterfølger produkt, etter utløpet av den ordinære støtteperioden.

dekket

Arts Technica melder utvidet støtte fra Microsoft reduserer mulighetene for gratis råd og oppdateringer fra Microsoft. Utvidet støtte inkluderer ikke gebyrfri feilrettinger og avgifter per time for hendelsen støtte. Den utvidede støtten fasen omfatter sikkerhetsoppdateringer for uten kostnad.

Bruk

Microsoft utvidet støtte er bare tilgjengelig for virksomheten og utvikler programvare, ifølge Microsoft Support. Forbruker og hardware produkter ikke har muligheten til å bli dekket av en utvidet support fase.