Microsoft Word produktnøkkelen vil ikke fungere

Microsoft Word produktnøkkelen vil ikke fungere


Microsoft Word er en del av Microsoft Office-programmer. Det er installert på tidspunktet for installasjonen Office-pakken. Under installasjonen, vil Microsoft be deg om å skrive inn en produktnøkkel for å fortsette. Noen ganger kan produktnøkkelen du skriver ikke fungerer, låse deg ut av å bruke Word og andre Office-programmer.

Bruksanvisning

1 Sjekk den originale emballasjen til Microsoft Office-pakken programvare for å se om det stater grense for antall datamaskiner du kan installere suite på. Avhengig av versjon, kan du allerede har nådd maksimalt antall installasjoner. For eksempel Microsoft Office Home and Student 2010 tillater kun for installasjon på tre PC-er. Hvis du har nådd denne grensen, og forsøke en fjerde installere, vil produktnøkkelen ikke fungerer.

2 Skriv inn produktnøkkelen i den anmodede area.The produktnøkkelen er en veldig lang streng av bokstaver og tall sammen, og det er lett å feilaktig skriver et tegn eller to. Ofte er nummer 8 forveksles med en kapital B, eller et null forveksles med en kapital O.

3 Skriv inn produktnøkkelen fra den gjeldende versjonen av Microsoft Office. Eldre versjoner av produktet nøkler vil ikke fungere med den nyere versjonen av Microsoft Office. Du må skaffe deg en ny produktnøkkel for hvert Office-versjonen.

4 Kjør veiviseren for produktaktivering for å forsøke automatisert produktaktivering. For å kjøre veiviseren i Windows 7, klikker du på "Start" og høyreklikk på "Computer". Velg "Properties", deretter "Aktiver Windows nå." Veiviseren vil vise. Følg trinnene i veiviseren for å forsøke automatisert telefonsystem aktivering.

5 Kontakt Microsoft Office støtte for å få hjelp med produktnøkkelen når du har forsøkt løsninger, men fortsatt ikke kan få produktnøkkelen til å fungere. Microsoft support er tilgjengelig via online chat, telefon og e-post. Ha Word åpen og Office-installasjonen informasjonen hendig.