Mimio Feilsøking

Den Mimio Xi er en interaktiv tavle og mus applikasjon som direkte kan kobles til PC-en din. Den Mimio Xi lar deg se et bilde fra datamaskinen, på en større og interaktiv skjerm. Mange lærere og moderne fagfolk bruke Mimio Xi regelmessig. En eier av Mimio Xi må utføre rutinemessig feilsøking, eller evaluere enheten, for ytelsesproblemer. Feilsøking av Mimio Xi hindrer mange ytelsesproblemer og gir deg mulighet til å oppdage problemer med enheten. Sjekk din Mimio Xi for problemer, for å feilsøke programmet, og unngå prestasjons feil i fremtiden.

Bruksanvisning

1 Sjekk om ledningen til PC kobles til en stikkontakt. Ledningen begynner på baksiden av PC; Følg ledningen til pluggen på slutten. Etter plugg din PC til en stikkontakt, trykk på strømknappen.

2 Kontroller at USB-adapter for din PC er trygt plassert i en USB-port på forsiden av datamaskinen.

3 Sjekk Mimio Xi å finne ut om strømknappen blinker et grønt LED-lys. Hvis du ikke ser den LED-lys, trykk på strømknappen med en finger, og slipp den raskt.

4 Flytt Mimio Xi til en posisjon som er i nærheten av din PC. Dette skaper en direkte forbindelse mellom datamaskinen og Mimio Xi, slik at de to enhetene til å samarbeide mer kyndig.