Min Belkin 802.11g trådløst PCI-kort vil ikke beholde WEP-kode

Min Belkin 802.11g trådløst PCI-kort vil ikke beholde WEP-kode


Når du bruker en WEP-aktivert Belkin PCI-kort, må du taste inn WEP-nøkkelen for å få tilgang til Internett. De fleste datamaskiner gjør det mulig å lagre påloggingsinformasjonen og kobles automatisk. Hvis du blir bedt om å oppgi WEP-nøkkel hver gang du kobler til, tyder det vanligvis et problem enten med kortet, programvare eller innstillinger.

drivere

Datamaskinen krever de nyligste PCI-kort drivere for å kommunisere med adapteren og det trådløse nettverket. Hvis driverne er utdatert, kan kortet handle uberegnelig, glemme WEP-nøkler og nekter å koble til. Belkin har de nyeste driverne på sin hjemmeside; søke etter spesifikke PCI-kort modell for å laste ned filene. Start maskinen på nytt etter nedlasting slik at systemet til å gjenkjenne endringene.

tilkoblings~~POS=TRUNC innstillinger~~POS=HEADCOMP

For å aktivere datamaskinen til å koble til et trådløst nettverk automatisk uten å skrive inn en WEP-nøkkel hver gang, konfigurere nettverksinnstillingene. På en Mac, høyreklikker du på det trådløse signalet ikonet og velg nettverket ditt, deretter aktivere "Husk passordet på nøkkelringen min" alternativet. På en PC, åpne Nettverks- og delingssenter, klikk på "Administrer trådløse nettverk" -knappen, dobbeltklikk på det trådløse nettverket, og merk av for "Koble til automatisk når dette nettverket er innen rekkevidde."

Logg inn informasjon

Hvis du har aktivert automatiske tilkoblinger og datamaskinen fremdeles ber om WEP-nøkkel, kan den lagrede påloggingsinformasjonen være feil. WEP-nøkler er ofte lang og forvirrende, så det er lett å gå inn i feil informasjon. For å løse problemet ved å åpne nettverket ditt og merk som gjør at datamaskinen til å vise tegnene som du skriver. Sørg for at du har rett til saken, antall og karakter før slik at datamaskinen til å koble til.

Connection manager

Hvis Belkin PCI-kort modell kom med tilkoblingsbehandling programvare, kan det forstyrre datamaskinens nettverksmuligheter. For å løse dette problemet, avinstallerer Belkin programvare, slå av datamaskinen med kortet fremdeles satt inn, så gjenstarte og besøke Belkin nettsted for å laste ned driveren for din bestemt kort modell. Ved å bruke bare sjåføren, aktiverer du datamaskinen til å bruke den innebygde nettverk manager, noe som gjør at du kan koble til uten å skrive inn WEP-nøkkel.