Min datamaskin vil ikke gjenkjenne min ny harddisk

Min datamaskin vil ikke gjenkjenne min ny harddisk


Kanskje du har oppgradert harddisken for å få plass til flere og mer data på datamaskinen, som tidligere ikke var mulig. Men en av de vanligste problemene med en ny harddisk er at datamaskinen ikke kan gjenkjenne det. Dette er et viktig problem, fordi datamaskinen ikke kan gjøre noe uten en fungerende harddisk.

Bruksanvisning

1 Kontroller at alle kablene er riktig tilkoblet. Finn strømkabelen (tynn sort ledning) og sørg for at den er koblet til. Sørg også for SATA-kabelen kobler den nye harddisken til hovedkortet. Hvis du er usikker på om kabeltilkoblinger, se harddisken installasjonsveiledningen.

2 Restart datamaskinen. Trykk og hold "F1" -tasten under oppstartsprosessen. Dette vil ta deg til BIOS-modus. Bruk piltastene innenfor "System Setup" -menyen til "automatisk oppdage" den nye stasjonen. Følg instruksjonene for å lagre innstillingene og avslutte Setup. Datamaskinen vil starte på nytt og bør anerkjenne den nye harddisken. Hvis dette ikke hjelper, går du til neste trinn.

3 Oppdater driverne for den nye harddisken. Klikk på Start og velg "Kjør ..." Skriv uten anførselstegn "devmgmt.msc" og trykk "Enter". Dette vil starte "Device Manager." Finn oppføringen for den nye harddisken under "Disk Drives". Høyreklikk på den og velg "Oppdater driverprogramvare ..." Følg instruksjonene for å fullføre oppdateringen. Start datamaskinen på nytt.