Min HP 2015N ikke vil plukke opp den nye statisk IP-adresse

Hvis en HP 2015N laptop ikke plukke opp nye statiske Internett-protokollen eller "IP" adresse fra en trådløs router, kan den ikke kobles til Internett vellykket. Juster IP-adresseinnstillingene i Windows - og, om nødvendig, laste ned programvare for enheten - for å få tilgang til Internett på den bærbare datamaskinen.

Hva en IP-adresse Betyr

Internett-protokolladressen er nødvendig hvis du ønsker å koble til Internett. Selv om IP-adresse som en sekvens av tilsynelatende tilfeldige tall betyr lite for et utrent øye, den inneholder informasjon som identifiserer datamaskinen din til andre datamaskiner på nettverket. Konkret viser IP-adressen din geografiske plassering og tjenesteleverandøren du bruker til å koble til Internett.

DHCP

I de fleste tilfeller bør HP 2015N laptop plukke opp en IP-adresse automatisk. Den mekanismen som gjør at datamaskinen til å få tildelt en ny IP-adresse automatisk kalles dynamisk konfigurasjon vert protokollen, også kjent som "DHCP". Hvis DHCP ikke er aktivert, og du har ikke legge inn en bestemt alternativ IP-adresse datamaskinen skal bruke, kan du ikke koble til Internett.

Windows nettverksinnstillinger

Du kan slå DHCP på og fortsette å bruke internett via HP 2015N i en spesiell del av Windows "Nettverksinnstillinger" -menyen, spesielt "TCP / IP" -vinduet. Når du slår DHCP igjen, vedtar datamaskinen automatisk IP-adressen til ruteren du bruker til å koble til Internett og gjenvinner evnen til å surfe på Internett.

Wireless Adapter Drivers

Hvis du har DHCP aktivert og datamaskinen fremdeles ikke tar på en IP-adresse, er det mulig at drivere for det trådløse nettverkskortet er utdatert. En driver er et spesielt program som tillater hardware som det trådløse kortet til å kommunisere med datamaskinen. Du kan laste ned en oppdatert driver for HP 2015 gratis på HPs nettsted.