Min HP Pavilion dv9000 gjenkjenner ikke spillplater

Hvis du får en feilmelding når du prøver å spille av en plate-basert spill på HP Pavilion dv9000 bærbar datamaskin, kan problemet være en av mange. Platen kan bli ripete, kan en sjåfør må oppdateres, eller du kan rett og slett bli bruker feil plate. Uansett årsak, bli kjent med de vanligste årsakene til en plate lese feil og feilsøke problemet.

Feil eller utdatert drivere

En driver er et lite program som gir kommunikasjon mellom en datamaskin operativsystem og maskinvare. Hvis en feil eller gammel driver er tilknyttet stasjonen på HP Pavilion dv9000 bærbar, vil stasjonen ikke fungerer som den skal. For å hindre at dette skjer, må du oppdatere operativsystemet og drivere på en jevnlig basis.

Skadet Disc Drive

Fysisk skade på stasjonen kan gjengi den ubrukelig. Hvis linsen er skitten eller ødelagt, vil det ikke være i stand til å lese en spillplate eller en plate for den saks skyld. Hvis du slipper den bærbare PCen og skade plastkoffert, kan skår av foringsrøret skade interiøret i diskstasjonen. En feil tilkoblet stasjonen vil ikke fungere riktig heller. Sjekk koblingene av diskstasjonen og sørge for at alle innganger er festet ordentlig til maskinen.

skadet Disc

Hvis spillet platen er ødelagt eller skitten, kan den ikke lese i diskstasjonen. En stasjonen huser en laser som leser data som er lagret på plater. Smusspartikler hindre laseren i diskstasjonen fra å lese denne informasjonen. Hvis en plate blir skadet med en sprekk eller bunnen av, vil laseren ikke være i stand til å tolke dataene riktig, noe som ofte resulterer i en plate lese feil. Ekstrem varme og trykk, så vel som mishandling av platen kan føre til skader. Skitne plater bør rengjøres med enten et rensesett eller en myk, lin loer.

Feil format

Hewlett-Packard datamaskiner er ikke i stand til å spille spill som er produsert for TV-spill. De spill for konsoller som PlayStation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii kodet for å spille på det systemet som de er produsert. De spiller ikke i personlige datamaskiner eller bærbare datamaskiner, inkludert Hewlett-Packard dv9000. Likeledes vil spill som kjører utelukkende på operativsystemet Mac ikke laste på et vindu Hewlett-Packard.