Min Mac Mini Finder har ingen Sidebar

Min Mac Mini Finder har ingen Sidebar


Mac Mini er Apples minste stasjonære datamaskin, som i juli 2011. Sidebar vises på venstre side av hver Finder-vinduet på Mac Mini som standard, så hvis du ikke ser det, betyr det at noen må ha endret Finder innstillinger. Hvis du ønsker å se sidepanelet, kan du bruke Finder-menyen for å aktivere den.

Om Mac Mini

Mac Mini er 1,4 inches høy med 7,7 inches dyp og 7,7 inches bred, og veier 3 pounds. Den leveres med en 320 GB eller 500 GB harddisk, avhengig av konfigurasjon, og en optisk stasjon for lesing og skriving CDer og DVDer. Mini Mac har fire USB 2.0-porter, en FireWire 800-port og en SD-kortspor.

Finder

Du bruker Finder på Mac Mini til å arbeide med filer, mapper, programmer, montert stasjoner og aliaser, eller snarveier til elementer som filer, mapper og programmer. Klikk "Fil" fra Finder-menyen, og klikk deretter på "Nytt Finder-vindu" for å skape et vindu som du bruker til å bla gjennom filer og mapper på Mac Mini.

Om Sidebar

Hvert Finder-vindu viser elementer i datamaskinen i en liste, med ikoner i kolonnevisning eller med Cover Flow, en grafisk måte å bla gjennom filene dine. Sidepanelet vises på venstre side av et Finder-vindu. Det viser hvert montert enhet under "Devices", og ulike mapper og filer under "Places". For eksempel kan du klikke på "Programmer" under "Places" for å slå Finder-vinduet for å vise innholdet i mappen Programmer. Dra en fil eller en mappe i sidepanelet for å lage en snarvei til det, som du kan få tilgang til med et Finder-vindu.

Aktivering av Sidebar

Du kan konfigurere hver Finder-vindu på Mac Mini skrivebordet hver for seg, for eksempel sortering av innholdet i en etter dato, og en annen ved navn, eller å ha sidepanelet aktive i ett vindu og deaktivere sidepanelet i vinduer hvor du ønsker mer plass til å vise filer. Klikk på "View" fra Finder-menyen, og klikk deretter på "Show Sidebar" for å vise sidepanelet i et Finder-vindu. Klikk på "Vis" og deretter "Hide Sidebar" for å gjøre et Finder-vinduet sidepanelet forsvinner.