Min Motorola 2210 Modem er treg på Bytte Sider

Lav tilkoblingshastighet er blant de vanligste problemene for hjem Internett-brukere. Feilsøking dette problemet kan være ganske komplisert siden problemet kan ha så mange forskjellige årsaker. Men med noen nøye utformet feilsøkingstrinn som involverer aMotorola 2210 modem og alle de andre komponentene i et hjemmenettverk, kan du raskt diagnostisere og løse problemet og gjenopprette et nettverk til sin fulle hastigheter.

Bruksanvisning

1 Bestemme omfanget av problemet ved å kjøre noen hastighetstester som kan bli funnet på nettet. Sammenligne gjennomsnittlig opplasting og nedlasting hastigheter reflektert i testene til de som garanteres av leverandøren. Dersom hastighet tester matche hastigheten du betaler for, er mer sannsynlig nettstedene du prøver å besøke enn Internett-tilkobling årsaken til problemet. Men hvis det synes å være en drastisk nedgang, er noen ytterligere feilsøking nødvendig.

2 Tilbakestill alle enheter ved å ta ut strømledningen til Motorola 2210 modem og av ethvert hjem nettverksutstyr du bruker, for eksempel en ruter, en svitsj eller en hub, og la alle strømledninger kobles fra. Etter plugging alle ledninger igjen, starte datamaskinen på nytt. Kjør hastighet tester igjen når maskinen starter opp. Et nettverk som trenger en reset er en langt mer vanlig årsak til lav tilkoblingshastighet enn andre tilkoblingsproblemer.

3 Omkjøringsvei ruteren eller annen nettverksenhet ved å koble Ethernet-kabelen som fester 2210 modemet til ruteren og koble den direkte til igjen gjenta hastighetstester. Hvis en ruter er i behov av en firmware-oppgradering, er konfigurert feil eller opplever noen annen form for teknisk feil, kan tilkoblingshastigheter tregere drastisk. Utenom ruteren er den enkleste måten å bekrefte om dette er årsaken. Hvis hastigheter bedre med ruteren forbigått, kan du kontakte produsenten av ruteren, og har dem løse problemet.

4 Kontakt Internett-leverandøren. En nettverksbrudd eller en tjeneste degradering vil føre tilkoblingshastighet å bremse ned på ditt hjem. Hvis dette er tilfelle, vil alle feilsøkings verden ikke hjelpe deg. Ta kontakt med teknisk support avdeling av Internett-leverandøren for å fortsette på dette punktet. De må kanskje sende en reparatør for å erstatte 2210 modem eller utføre andre reparasjoner på hjemme-tilkobling.