Min Pavilion Laptop vil ikke starte opp

April 30 by admin

HP Pavilion bærbare vil ved behov ikke starte opp. Er din Pavilion får strøm, angitt med disker gjør støy og lysene kommer på, men så ingenting annet skjer? Den gode nyheten er at det er skritt til å få datamaskinen tilbake til stand. Så før frustrasjon setter inn, fortsette å lese og løse problemet.

Bruksanvisning

1 Snu datamaskinen og ta ut batteriet ved å skyve batterilåsen til opplåst posisjon, deretter skyve batteriet ut. Snu maskinen tilbake over, trykk på "Power" knappen og hold den inne i 30 sekunder.

2 Bytt ut batteriet og trykk på "Power" knappen igjen. Hvis maskinen starter opp, så du har løst problemet, men hvis ikke går du videre til neste trinn.

3 Trykk på "Power" knappen til lysene går av. Vent 10 minutter, og trykk deretter på "Power" knappen igjen og hold nede "F10" knappen mens datamaskinen er slått på. Dette vil få opp oppstartsmenyen, og vil gi deg alternativer å velge mellom.

4 Velg "Boot i sikkermodus" og la datamaskinen helt boot før du fortsetter videre. Du vil nå kjøre HP Diagnostic test på datamaskinen.

5 Velg "Start" -knappen, klikk deretter "Alle programmer" og finne "Hjelp og verktøy." Velg "Hardware Diagnostic Tools" og klikk "OK" for å fortsette. Tillat programmet å kjøre og samle informasjon.

6 Sjekk "Varselmeldinger" som skal vises. Varslene vil råde deg til å spille inn en oppstartbar logisk CD, eller for å starte testen. Hvis feilsøkings råder deg til å spille inn en CD, setter du inn en CD i stasjonen, og følg instruksjonene. Følg instruksjonene som er gitt basert på dine spesifikke problemer.

Related Articles