Min System Lags når du konverterer en DVD

Konvertere en DVD-fil til et annet format som gjør det mulig for deg å se filmer og TV-programmer på andre enheter eller lagre dem på harddisken. Hvis datamaskinen bremser ned i løpet av denne prosessen, kan det være forårsaket av en av flere ulike forhold. Det vanligvis er forårsaket av mangel på evner at datamaskinen har å tilby.

Ikke nok RAM

En av de vanligste årsakene til at dette skjer er fordi datamaskinen ikke har nok RAM eller Random Access Memory. Random Access Memory er nødvendig for å fullføre grunnleggende funksjoner mens du kjører PC-en. Hvis du ikke har mye RAM, vil maskinen begynne å få kjørt seg fast når du deltar i prosesser som filkonverteringer eller nedlasting. For å bøte på dette problemet, kan du kjøpe ekstra pinner RAM og installere dem på datamaskinen.

Altfor mange midlertidige filer

En annen grunn til at datamaskinen kan bli sugd ned er grunn til å ha for mange midlertidige filer på harddisken. Når du fullfører prosjekter på datamaskinen og surfe på Internett regelmessig, det begynner å samle mye av midlertidige filer. Hvis du vil ta deg tid til å slette disse filene med jevne mellomrom, kan det bidra til fortgang i prosessene på datamaskinen din. For å slette filene, går du inn på "Min datamaskin" -menyen og deretter inn i harddisken. Deretter finner "Temp" -filen og slette eldre filer du ikke trenger.

prosessor

I noen tilfeller kan datamaskinen du har rett og slett har en treg prosessor. Hvis datamaskinen din er eldre, er det en sjanse for at den har en prosessor som ikke er rask nok til å raskt konvertere DVD-filer eller brenne dem på en plate. Dersom dette er tilfelle, er den eneste mulige løsningen for å oppgradere prosessor eller for å få en ny maskin. Hvis du ikke ønsker å oppgradere, kan du rett og slett nødt til å vente på at den blir ferdig.

betraktninger

Hvis DVD-konverteringsprosessen på datamaskinen er veldig treg, og du kan ikke fikse det, kan det hende du må planlegge dine konverteringer til et mer passende tidspunkt. For eksempel, på slutten av dagen når du er ferdig å jobbe på datamaskinen, og deretter begynne konverteringsprosessen filen. Konverteringsprosessen kan da bli ferdig mens du er borte fra datamaskinen. Dette kan ikke være praktisk, men det vil i det minste tillate deg å fortsette å bruke datamaskinen din når du trenger det.