Min Toshiba A70 vil ikke lese SD Memory

Min Toshiba A70 vil ikke lese SD Memory


Toshiba A70 laptop kan lese SD-kort, også kjent som minne eller mediekort. Datamaskinen inneholder et mediakort. Dette sporet, derimot, er ikke kompatible med alle typer minnekort eller alle typer SD-kort. Sammen med hvilken type kort blir satt inn, er det noen andre grunner til at en Toshiba A70 ikke vil lese en SD-kort. Disse problemene kan være forårsaket av kortet eller hvordan kortet er satt inn i sporet.

Bruksanvisning

1 Sett inn minnekortet riktig inn i Toshiba A70. Finn mediekortleser på høyre side av A70 laptop. Sett inn kortet med etiketten vendt opp i sporet. Skyv kortet tilbake i sporet så langt det går.

2 Se etter tegn på SD-kort korrupsjon. Hvis du har rørt metallkontaktene på kortet, kan statisk elektrisitet fra kroppen din har ødelagt kortet. Ta ut SD-kortet fra et kamera eller en annen enhet under en lese- eller skriveoperasjon, innspilling bilder til et SD-kort når et kamera er lite batterier og utsette kortet til ekstrem kulde eller varme forhold kan også ødelegge SD-kort. Prøv å sette inn kortet i en annen datamaskin eller enhet for å se om kortet er ødelagt.

3 Sett inn et kompatibelt minnekort. Toshiba A70 er i stand til å lese SD, Smartmedia,

Multimediacard, Memory Stick, bare Memory Stick Pro og XD-kort.

4 Kontroller hvilken type SD kort som du prøver å vise med A70. SD-kort med 4 gigabyte med lagringsplass utover innlemme SDHC-teknologi. Toshiba A70 kan ikke lese denne typen kort. MicroSD-kort er heller ikke kompatibel. For å fikse dette, kobler en minnekortadapter til USB-porten på A70, eller se på kortet samtidig satt inn i et digitalt kamera.