Mine DVDer vil ikke laste i bilen min

Mine DVDer vil ikke laste i bilen min


DVD-plater er nå vanlig som en form for forbruker media. Mange biler, spesielt varebiler og SUVer, nå inkluderer innebygde LCD-skjermer med DVD-spillere for passasjerene å nyte. I løpet av årene siden DVD ble først blir satt i biler, DVD-standarder endret seg litt, og noen ganger kan dette føre til problemer i enkelte DVD-spillere. Men en DVD kan ha de samme problemene som spiller i en bil som det kan ha å spille andre steder.

Bruksanvisning

1 Rengjør DVD. Bruk vann og et mildt oppvaskmiddel til å rengjøre DVD. Noen ganger bruker tannkrem vil hjelpe reparere små riper. Gni DVD i sirkler med en bomullsklut, men aldri i korn av DVD. Skyll DVD og tørk den.

2 Sjekk bilen din for å finne ut hvilken type DVD-plater bilens DVD-spiller kan spille. Eldre DVD-stasjoner støtter kanskje ikke overskrivbare DVDer. Hvis du brenner DVDer fra datamaskinen, kan bilens DVD-spilleren ikke kunne lese dem selv om de ikke er overskrivbare.

3 Spill dine DVDer i andre DVD-stasjoner og frittstående DVD-spillere for å se om du har noen problemer. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om det er et problem med DVD-spilleren eller hvis det er et problem med disken.

Hint

  • Du må kanskje bytte ut bilens DVD-spiller hvis ingenting annet fungerer.
  • På noen automatisk DVD-spillere er det et lite hull som kan trykkes ved hjelp av en binders som vil løse ut DVD eller hjelpe det til å laste.
  • Vær forsiktig når du arbeider med noen elektriske systemet i bilen. Hvis du ikke vet hva du gjør, har din mekaniker titt på den.