Modem-kort Virus

Modem-kort Virus


Virus er skadelige programmer som kan forårsake skade på en datamaskin ved å manipulere minne og drift av systemprogrammer. Når programmene er "hit" av virus, det fører til nedetid og muligens penger tap. Virus kan føre masseødeleggelsesvåpen av data, programmer og maskinvare.

Identifikasjon

De fleste virus inn i et system gjennom et modem eller en nettverksadgangskort. Virus fra nettsteder og mangler nedlasting må reise via modem kortet for å få til filsystemet på datamaskinen. Mange virus vises i form av e-postvedlegg.

Problem

Virus er designet for å angi datamaskinens minne. Modemkortet gir en inngangsport for at viruset skal spre seg og formere seg på harddisken. Viruset dupliserer også filer på harddisken, og hvis uoppdaget, kan det skade oppstartssektoren av disken, noe som gjør det mulig å få tilgang til programmer og ta over systemet registret.

Expert Solution

For å beskytte mot virus inntrenging, er det ulike antivirusprogrammer på markedet som vil skanne alle enheter som er koblet til datamaskinen, inkludert modemkortet. Hvis et modem kortet har blitt skadet eller ubrukelige på grunn av et virus, er løsningen å installere et nytt modem-kort og sørge for at antivirusprogramvare brukes på daglig basis.