Morsomme Online Multiplayer Games for Kids

Hvis du er ute etter multiplayer online spill for barna å spille, holde et par tanker i bakhodet. Spill som koster lite eller ingenting å spille er et stort pluss, slik at barna kan spille uten en enorm belastning på kredittkortet ditt. Mange foreldre vil også ønske innholdet i spill for å være trygg og familievennlig. I mellomtiden vil spill som har populære figurer sikkert være en stor hit.

Fusion Fall

Fusion Fall, skapt av Cartoon Network, inneholder mange av figurene fra sine opprinnelige viser som "Dexters laboratorium", "Samurai Jack" og "Powerpuff Girls" (se lenke i Resources). Spillere lage sin egen karakter for å forene krefter med alle Cartoon Network tegn for å bekjempe romvesener invaderer deres verden. Spillet inneholder mer enn 20 oppdrag for gratis spillere og mer enn 600 for de med betalte abonnementer.

Hello Kitty Online

Hello Kitty Online, basert på Sanrio tegn, er markedsført til unge kvinnelige spillere (se lenke i Referanser). I dette spillet, spillerens skapt karakterer møte Hello Kitty og hennes venner, Chococat og My Melody. Disse tegnene delta i oppdrag og opplevelser rundt om i verden til steder som New York, London og Paris.

Disneys ToonTown

Disneys venture i online gaming verden er faktisk en av de eldre online multiplayer spill der ute. Spillet foregår i den fiktive Toontown verden gjort berømt opprinnelig i "Who Framed Roger Rabbit". I dette spillet, spillerne møte Mikke Mus og andre klassiske Disney-figurer, fullføre oppdrag for å stoppe COG-advokater fra å ta over byen og spille mange andre minispill. Spillet har en $ 9,95 månedlig avgift, men tilbyr en gratis prøveperiode. Opptil seks personer kan bruke én konto.

Pokemon Online

Dette online multiplayer spill forblir tro mot den populære anime showet som den er basert på. En gratis online spill med et stort fellesskap av spillere, innebærer det hovedsakelig spillere fanger og opplæring sine egne Pokemon skapninger og bruke dem til å kjempe andre spillere online. Flere oppdrag er tilgjengelig for spillerne å ta på i de mange riker den elektroniske verden, og spillet er i stadig legge til nytt innhold, ofte fra forslagene fra spille samfunnet.

Oleg Robot Arena

Olegs Robot Arena er et gratis online spill tilgjengelig gjennom America Online. Det er en online video game versjon av "kamproboter." Spillere kan bygge og tilpasse sine egne roboter og deretter utfordre andre online-spillere å kjempe sine roboter mot hverandre. Dette er en av få online spill i en serie fra AOL, inkludert Olegs Robot Wrangler og Olegs Fort Smashing Robots.