MP3 til M4A Conversion

MP3 er et lydformat som er mye brukt for å lytte til musikk både på datamaskinen og gjennom bærbare enheter, som MP3-spillere. Utvidelsen "M4A" er også brukt i bærbare spillere, men vanligvis forskjellige dem. For eksempel kan M4A brukes av mer moderne bærbare musikkspillere, som iPod. Hvis du har en bestemt spiller som foretrekker formatet M4A løpet MP3, må du kanskje utføre en konvertering før du kan bruke MP3-fil.

online Conversion

Ett alternativ for å konvertere til M4A er en online konvertering nettsted. Et eksempel på en er Media-Konverter (se Ressurser). Du kan klikke på "Browse" -knappen øverst på denne nettsiden for å finne MP3-fil på datamaskinen din som du ønsker å konvertere. Denne knappen er rett ved siden av boksen merket "File". Når du har valgt filen, bør det vises i den boksen. Rullegardinmenyen merket "Input Format" bør også endre å lese "MP3" automatisk.

Nedlasting Din M4A

Rullegardinmenyen merket "Output Format" lenger ned på konverteringssiden gjør at du kan fortelle det nettstedet du ønsker å konvertere til M4A, som vil være et av alternativene. På høyre, vil det også være en knapp merket "OK", som er rett ved siden av teksten som leser "Vilkår". Hvis du klikker på "OK", vil det starte konverteringen for deg. Dette bør vanligvis bare ta et minutt eller to på de fleste. Når det er gjort, vil du kunne klikke på en nedlastingslink for å få den nye M4A-fil.

program Conversion

Fordelen med et program converter er at når du laster den ned fra Internett, trenger du ikke lenger å bruke Internett til å gjøre det arbeidet. Et eksempel på et slikt program er Format Factory (se Resources). Etter å ha installert dette programmet, vil det være en knapp under kategorien "Lyd" på hovedskjermen merket "Alt til M4A." Du kan bruke denne knappen for å legge til MP3-filer, selv mer enn en hvis du velger å konvertere til M4A. Når du har lagt konverteringene du ønsker å gjøre, kan du trykke "Convert" -knappen i hovedskjermbildet for å konvertere dem alle på en gang.