MS Office Excel 2007 og skjerminnstillinger Issues

Det er frustrerende hvis et program du er vant til å bruke, som Microsoft Excel, ser annerledes ut enn du er vant til. Dette kan lett føre til forvirring og vanskeligheter med å opprette og redigere dokumenter.

Problemer med skjerm

Bare sjelden vil en skjerm problem i Microsoft Excel være en sann svikt eller programvarefeil. Vanligvis er problemet at et alternativ er endret, slik at Excel se ukjente.

Skjermtilpasning

Microsoft Office 2007 har svært egendefinerbare funksjoner for hvordan dokumentene vises. Dette går begge veier: du kan optimalisere visningen for deg selv, men hvis noen andre endrer skjerminnstillingene, kan det bli svært vanskelig for deg å bruke.

Standard Skjerminnstillinger

Du kan justere standardvisningsalternativer, slik at når du oppretter et nytt dokument, vil du ha de samme visningsalternativer du er vant til. Disse alternativene er tilgjengelige under "Office" -knappen øverst til venstre på skjermen, deretter "Alternativer for Excel."

Custom Skjerminnstillinger

Hvis du ofte lage Excel-dokumenter som trenger ulike visningsinnstillinger enn andre dokumenter, kan du alltids lage en tilpasset visning for dem. Egendefinerte visninger er tilgjengelig under "View" -fanen, og de lagrer både skjerm og utskriftsinnstillinger.