MS Project Management Software Alternative

Microsoft Project har tjent sitt rykte som en fullverdig, prosjektledelse søknad. Det gir omfattende verktøy for prosjektledere i informasjonsteknologi, konstruksjon, rådgivning og andre sektorer. Spor oppgaver og ressurser, administrere og rapportere fremdrift og mer. Det er ikke den eneste prosjektledelse programvare som utfører disse funksjonene i tillegg; det er ikke engang den første prosjektleder. Avhengig av størrelsen og omfanget av prosjektet, kan du finne alternativer som kan oppfylle alle dine behov.

Open Source Alternatives

Tenk åpen kildekode manager. Ta en side fra mange bedrifter og ideelle organisasjoner som bruker Åpen Workbench. Det gir vesentlige og noen statister som organisasjoner trenger for grunnleggende prosjektering, overvåking og team oppdateringer. Programvaren har brukere i mer enn 100 land, og det kan skryte av kryssplattform kompatibilitet, inkludert Linux og UNIX. Du kan også åpne Microsoft Project-filer i Åpen Workbench. Last ned gratis desktop program eller prøve en prøveversjon av de avanserte prosjekter on Demand. En annen åpen kildekode-alternativ, meters fikk høye karakterer fra CNET redaktører og brukere, selv om den ikke har mange brukere som åpner arbeidsbenken.

kommersiell programvare

Prisen på Microsoft Project setter den ut av rekkevidde for den gjennomsnittlige brukeren og mange små bedrifter. Flere lavere kostnad kommersielle programvarepakker gi gode alternativer. Kostnaden for slankere, grunnleggende prosjektledelse programvare er så lite som $ 100 til $ 300 i 2009. Rasjonell Plan faller i den lave enden av skalaen pris, for en enkelt bruker lisens. Prosjekt Kickstart, i den øvre enden av skalaen pris, er fullt kompatibel med Microsoft Outlook, Excel og andre Office-programmer. Oracles Primavera prosjektledelse program er også et alternativ for dem som ønsker robust programvare, uavhengig av prisingen.

online Applications

Gjør din prosjektledelse i skyen. Online prosjektledelse nettsteder tilbyr deg programvare på bestilling, sikre servere og flerbrukertilgang. Du vil ikke alltid få direkte integrasjon med Microsoft Office, men du vil fortsatt vite om prosjektene er i rute og innenfor budsjett. Zoho Projects og Basecamp er to av de populære valgene for enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner som ikke trenger å bruke en desktop applikasjon. Begge steder har gratis og betalte versjoner. Din pris avhenger av antall prosjekter, hvor mye lagringsplass som du trenger, og antallet autoriserte brukere.

Anmeldere foreslår også at prosjektledere vurdere Huddle, Central Desktop, Smartsheet og GTD Agenda. Hvert program bruker ulike prosjektledelse metoder og funksjoner; ingen er en eksakt kopi av Microsoft Project. Men støtter GTD Agenda mobil tilgang.