Multimedia bruk i websider

Multimedia bruk i websider


Når websider først dukket opp, inneholdt de bare tekst. Som overføringshastigheter forbedret og annen teknologi forbedret, multimedia dukket opp på websider. Hvilke typer multimedia som brukes på websider med lyd, video og bilder. Disse typer filer har blitt standard på websider.

Audio

Audio vises på mange nettsider. Noen ganger er det bakgrunnsmusikk. I andre tilfeller, lydfiler er tilgjengelig for nedlasting eller streaming. Direkteavspilte filer krever en Internett-tilkobling mens du lytter. Nedlastbare filer er ofte i MP3-format. Eksempler inkluderer foredrag, lydbøker og musikkfiler. Ofte lydfiler er bare utdrag av hele filer, for å oppmuntre deg til å kjøpe hele filen.

video

Som teknologiutviklingen, datamaskiner bearbeide informasjon raskere og informasjon over Internett raskere. Dette har gjort video populær på websider. Det finnes nettsteder viet til å vise og dele video. Andre nettsteder bruker video for å demonstrere produkter. Fremdeles andre nettsteder bruker video for elevene å se forelesninger eller annet undervisningsmateriell. TV-nettverk har videofiler av hele programmer på websider. Ofte disse videoene streames, at du må være på TV-nettverket nettsiden mens du ser på.

Bilder

Bilder spenner fra bilder til tegninger og animasjoner. I det siste, ble bildene brukt med måte og ble begrenset av størrelse grenser og begrensninger Internett båndbredde. Nå er det forventet at omtrent alle websider vil ha noen form for bilde. Populære bildebaserte websider er fotoarkiv nettsteder som lar deg laste opp og dele dine digitale bilder.

Podcasts

Podcaster er en form for multimedia som kan være lyd eller video. Podcaster kan du abonnere, laste ned og lytte til show på ferie. Podcaster er ofte kringkastet mye som radioprogrammer. De tilbys av tradisjonelle medier som TV og radio, samt personer som har pågående kommentar om et emne. Podcaster har økt i popularitet med bruk av mobile enheter.