My Media Player vil ikke brenne CDer

My Media Player vil ikke brenne CDer


Windows Media Player er standard audio og video avspilling program installert på alle Windows-maskiner. Denne programvaren er også i stand til å skape, eller brenning, CD-er. Men hvis du har problemer med Windows Media Player og programmet er ikke å brenne CDer, må du feilsøke noen systeminnstillinger for å rette opp feilen. Denne fremgangsmåte er forholdsvis lett, men vanligvis tar flere minutter.

Bruksanvisning

1 Last ned den nyeste versjonen av Windows Media Player. Du må ha den nyeste versjonen installert for å brenne CDer. Oppdateringer kan lastes ned fra Windows Media Player nettsted (se lenke i Resources).

2 Start datamaskinen på nytt. Datamaskinen kan ha startet opp med en feilmelding i oppstart registret, forårsaker Windows Media Player for å starte feil. En omstart av datamaskinen kan løse dette problemet.

3 Fjerne "Burn List" før du prøver å lage en CD. Hvis du ikke tømme hele listen og det er filer i brennelisten som ikke lenger er lagret på datamaskinen, vil Windows Media Player kan ikke lage CD. Å fjerne listen, starter Windows Media Player, og klikk deretter på "Burn List" og velg "Clear List."

4 Sjekk bunnen av CD for å sørge for at du ikke allerede har skriftlig informasjon på CD, noe som ville hindre at nye data blir skrevet til disk. Det er to forskjellige fargetoner på bunnen av CD- når dataene allerede er skrevet på den. En tom CD har bare en fargetone.