Når Betyr IE Block Javascript viderekoblinger?

Når Betyr IE Block Javascript viderekoblinger?


En Javascript-viderekobling er et programmeringsteknikk som automatisk sender en bruker fra en webside til en annen. Mange troverdige nettsteder bruker denne teknikken for en rekke årsaker, men hackere og uetisk markedsførere kan også bruke omdirigeringer tilgang til datamaskinen din eller sende deg til en annen nettside. Internet Explorer blokkerer noen Javascript omdirigeringer som standard. Lære å aktivere manuelt eller deaktivere Javascript i IE basert på dine egne preferanser vil forbedre din Internett-opplevelsen samtidig som det gir et ekstra lag med sikkerhet.

Innstillinger for Javascript

Internet Explorer har to måter å justere innstillingene for Javascript. Først, den har standardinnstillinger, som deaktiverer visse Javascript-funksjoner samtidig som andre. Omdirigeringer og de fleste andre typer Javascript er tillatt som standard. Hvis du vil blokkere mer enn hva standardinnstillingene tillater det, kan du tilpasse innstillingene. Deretter kan du deaktivere all Javascript, inkludert pop-ups, viderekoblinger, statuslinjen meldinger og andre scripts. Du kan også velge å aktivere noen eller alle Javascript-funksjoner.

Scripting Cross-Site

Hackere kan sende deg til en annen nettside ved å invadere nettstedet du besøker, og setter inn en Javascript-viderekobling. Microsoft gir IE-brukere muligheten til å blokkere cross-site scripting, faktisk er dette Javascript-funksjonen deaktivert som standard. Du kan aktivere cross-site scripting også, selv om dette er dårlig råd. Med mindre du har en spesiell grunn til å tillate cross-site scripting, vil blokkere denne funksjonen i IE beskytte deg mot potensielt farlige omdirigeringer.

justere innstillinger

For å justere dine egne innstillinger, åpne IE og klikk på "Verktøy" på den øverste verktøylinjen. Velg "Alternativer for Internett" og klikk på "Sikkerhet". Hvis du surfer på Internett, velger du "Internet" sonen; hvis du bruker en bedriftens intranett, velg den sonen. Du vil se en spak som du kan flytte opp og ned med venstre museknapp. Les forklaringen for hvert sikkerhetsnivå for å finne ut hvilket nivå som passer for dine behov. Klikk på "Egendefinert nivå" og bla ned til "Scripting" -delen. Du vil se en generell innstilling for å deaktivere "Active Scripting". Hvis du vil deaktivere alle viderekoblinger, må du deaktivere dette alternativet fordi ingen egendefinerte innstillinger er tilgjengelig spesielt for Javascript omdirigeringer.

Hvis du vil blokkere cross-site omdirigeringer som kan skade datamaskinen, sette "Enable XSS-filter" til "Enable". Legg merke til at du aktiverer dette alternativet faktisk vil blokkere omdirigeringer, men du kan tillate andre Javascript-kode for å kjøre hvis du velger "Enable" for de andre alternativene.

Stedsspesifikke innstillinger

Du kan opprette egendefinerte innstillinger for individuelle nettsteder. For eksempel kan du ønsker å besøke en nettside, men finner ut at du blir omdirigert når du blar til området. Du kan legge til at nettstedet til "Restricted Sites" liste for å stoppe Javascript omdirigeringer; Derimot, hvis du vil tillate omdirigeringer for et annet nettsted, så kan du legge den til din "Klarerte områder" -liste. Velg disse sonene ved siden av "Internett" og "Intranett" sone alternativer, og klikk deretter "Nettstedene" for å legge til eller fjerne et nettsted. Selv for et sikkert område, gjør IE XSS-filteret. Du kan klikke "Egendefinert nivå" for å deaktivere filteret manuelt, selv om dette vil gjøre datamaskinen mindre sikker.