Når jeg prøver å spille på Roblox det står "Server Loaded Bli Game", men den møter Aldri

"Roblox" er et online bygning spill for barn. De virtuelle verdener, eller servere, tillater spillere å bygge sammen og dele sine kreasjoner. Problemer kommer inn i spillet er som regel feil på serveren, men PC-konfigurasjonen spiller en rolle. Selv om serveren laster, kan en rekke ting forstyrre forbindelsen.

Full Servere

Noen ganger kan en server rapporterer den er full, selv om det ikke er det. Alternativt kan en server blir full mens du forsøker å bli med. Dette skjer ofte når en plassering nærmer kapasitet og mange spillere klikk på den samtidig. Roblox.com genererer serverne automatisk; når man er full, vises en ny. Gå tilbake til hjemmesiden og prøve å bli med en server med færre spillere.

Ingen respons

Hvis du ser "Server Loaded" skjerm, men ingenting skjer, spillet har sannsynligvis sluttet å svare eller stengt. Hvis problemet oppstår med hvert sted at du prøver å bli med, starte datamaskinen på nytt og prøve igjen. I tilfeller der problemet vedvarer, midlertidig deaktivere brannmuren for å se om det blokkerer tilkoblingen. Når problemet oppstår bare med en venn server, kan du prøve å bli med i spillet fra linken som vises på hans side. La ham vite om problemet fortsetter, slik at han kan stenge spillet sitt ned og starte den på nytt.

personlige Servere

Personlige servere er forskjellig fra de offentlige Spill Steder som tilbys av nettstedet. De er kun tilgjengelig med medlemmer av Builders Club, og de har ikke stengt, selv etter at alle medlemmer forlate. Private som standard, gjør at en personlig server skaperen å kontrollere hvem som kommer inn. Kontroller at serveren du klikket er i kategorien spill snarere enn Personal Servere fanen.

Generell feilsøking

"Roblox" krever Windows XP eller høyere, og må anstendig maskinvare for å kjøre skikkelig. Selv om det fungerer med 512, er 1 GB RAM anbefales. Klikk "Computer" i Start-menyen for å se hvor mye ledig plass det er igjen på harddisken. Avinstaller alle programmer du ikke bruker hvis du har 10GB eller mindre gjenstår. Bruk en nettleser som støttes, for eksempel Internet Explorer, Chrome eller Firefox og slette midlertidige Internett-filer.