NetBeans PHP Setup

NetBeans kan utvikle applikasjoner skrevet i PHP skriptspråk som brukes for web-applikasjoner. NetBeans omfatter ikke støtte for PHP som standard, og krever en webserver med PHP støtte installert på systemet for å utvikle PHP-applikasjoner. Du kan installere XAMPP pakken for Windows, som inkluderer åpen kildekode Apache, MySQL og PHP server-programvare. XAMPP servere kjører som lokale servere på datamaskinen, slik at du kan utvikle PHP-applikasjoner etter PHP-støtte pakken for NetBeans er installert.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer XAMPP for Windows pakke fra ApacheFriends.org. Last ned installasjonspakken, dobbeltklikker du på den og følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren. Velg alternativet som kjører Apache og MySQL som Windows-tjenester når installasjonsprogrammet ber deg om.

2 Last ned og installer NetBeans IDE for PHP bunt fra NetBeans.org. Denne pakken legger PHP støtte til NetBeans.

3 Åpne NetBeans, klikker du på "File" -menyen øverst i prosjekter vinduet og velg "New Project", deretter "PHP".

4 Klikk "PHP Application" for å opprette en ny PHP-programmet eller klikk "PHP Application med eksisterende kilder" for å bruke et eksisterende PHP prosjekt og velg "Next".

5 Skriv inn et navn for PHP prosjektet i Prosjektnavn-boksen. Denne boksen er bare til stede hvis du oppretter et nytt prosjekt.

6 Klikk på "Browse" -knappen til høyre for kildene mappen boksen, bla til en mappe for PHP prosjektets filer og velg "Open".

7 Velg "Standard koding" boksen og velge en standardkoding i listen over prosjektet trenger en annen koding. La standardkoding av "UTF-8" sett med mindre du trenger en annen koding.

8 Klikk på "Sett NetBeans metadata i en egen katalog" boksen hvis du vil lagre NetBeans 'prosjektinformasjon for PHP prosjekt i en egen katalog fra PHP prosjektets filer. Klikk på "Browse" -knappen under boksen for å velge en annen mappe.

9 Trykk på "Neste" -knappen.

10 Klikk på "Kjør som" boksen og velg "Local Website" i listen.

11 Velg "Browse" knappen til høyre for indeksfilen boksen hvis du legger i et eksisterende prosjekt og velg standard filen til å laste.

12 Klikk på "Kopier filer fra kilder mappe til en annen plassering" boksen hvis du legger i et eksisterende prosjekt.

1. 3 Trykk på "Finish" -knappen.