Netflix Show vil ikke starte

Netflix Show vil ikke starte


Netflix lover instant filmer på din datamaskin eller TV, men det er noen potensielle feil som kan hindre filmene dine fra å spille. Hvis du har problemer med å spille en Netflix tittel, men ikke andre, er kilden til problemet med Netflix. Hvis du har problemer med å spille alle titler, er problemet med Internett, PC eller andre enheter.

Tittel Problemer

Hvis du har problemer med bare en tittel, har Netflix midlertidig fjernet tittelen fra instant play på grunn av et kvalitetsproblem. Vanligvis Netflix løser denne type spørsmål innen 24 timer. Prøv å spille av tittelen igjen senere.

Computer Problemer

Hvis din prøver å spille av titler på en datamaskin, kan du ikke ha systemkravene nødvendig for å støtte Netflix. PCer krever Windows XP med Service Pack 2 eller nyere, en 1,2 GHz prosessor eller høyere og minst 512 MB RAM. Nettleseren din må være minst Internet Explorer 6.0, Firefox 3 eller Chrome 7. Mac krever OS 10.4.11 eller senere og Safari 3 eller Firefox 3. Mac trenger minst én GB RAM. Hvis du har nok prosessorkraft og RAM, installere oppdateringer til din nettleser og operativsystem. Reboot datamaskinen og prøver å se Netflix på nytt.

Internett-tilkobling

Tittelen kan ikke spilles av riktig fordi du har en dårlig internettforbindelse. Først må du kontrollere at alle enhetene du bruker, for eksempel TV og en spillkonsoll, er riktig koblet til hverandre. Kontroller at enhetene er koblet til en ruter. Til slutt, må du kontrollere at du har en Internett-tilkobling som fungerer som den skal. Kontakt Internett-leverandøren hvis du ikke er i stand til å etablere en Internett-tilkobling.

Problemer med Netflix-klare enheter

Hvis du prøver å streame Netflix til TVen med en ekstern enhet, for eksempel en Blu-ray-spiller eller en spillkonsoll, vil det ikke fungere med mindre du aktivere enheten din Netflix-konto. For å gjøre dette, koble enheten til både TV-en og til Internett. Start Netflix-programmet og følg instruksjonene for å få en aktiveringskode. Besøk netflix.com/activate og taste inn koden som vises på TV-skjermen. Enheten skal streame alle tilgjengelige titler som fra Netflix.

Andre feilsøkingstips

Hvis du er usikker på hvor kilden til problemet er, slå av og starte eventuelle enheter du bruker til å streame Netflix. Dette omfatter datamaskiner, TV-er, spillkonsoller, hjemmekinoanlegg, rutere og modemer. Denne prosessen løser ofte en rekke feil. Ring Netflix kundeservice på 866-716-0414 for mer hjelp.