Netgear DG834GT problemer med trådløs

Netgear DG834GT problemer med trådløs


Netgear DG834GT er et nettverksprodukt som kombinerer en ADSL2 + modem, 10/100 LAN bryter med 802.11g trådløse muligheter. Introdusert i slutten, er DG834GT en av mange trådløse produkter introdusert i det første tiåret av årtusenet, de fleste av dem som kombinerer flere ulike funksjoner i én enhet. Selv Netgear er hyllet for sine pålitelige produkter, noen ganger er det problemer som oppstår med denne enheten, som nødvendiggjør noen feilsøking.

Funksjon

Netgear DG834GT problemer med trådløs


Den DG834GT bidrar til å effektivisere trådløse nettverk ved å innlemme en ADSL2 + modem (som brukes med DSL-tilkobling), slik at en enhet for å utføre de funksjoner av to, nemlig et DSL-modem og trådløs bredbåndsruter. I tillegg til å gi standard Wi-Fi evner, det DG834GT inkluderer også en brannmur, kablet LAN-bryter, slik at kablet datamaskiner og skrivere for å bli inkludert på samme nettverk som de trådløse klienter.

typer

Netgear DG834GT problemer med trådløs


Netgear DG834GT (og andre lignende enheter) er utsatt for mange problemer, men nesten alle av dem faller inn under en av følgende kategorier.

Ingen trådløse signalet. Kontroller om det trådløse nettverket er synlig på din datamaskin; Windows-brukere kan se nettverket ved å klikke på det trådløse nettverksikonet i systemstatusfeltet eller ved å velge Networks under Kontrollpanel. Mac-brukere kan se nettverket ved å klikke på pie-formet Airport ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen.

Ingen Internett-tilkobling. Bekreft at riktig brukernavn og passord for DSL-tjeneste er oppført med konfigurasjonssiden (som beskrevet i Identification avsnitt) og at Netgear DG834GT er riktig koblet til telefonledningen som er koblet med DSL-tjeneste.

Mistet trådløse passord. Et passord vil hindre uautoriserte brukere i å koble til nettverket; men det kan være plassert ved hardwiring en datamaskin til enheten og få tilgang til konfigurasjonssiden (som beskrevet i Identification avsnitt).

Mistet admin passord. En mistet passordet vil kreve at du konfigurere enheten, og en reset til fabrikkinnstillinger er nødvendig. For å nullstille DG834GT, bruke en penn for å trykke på "Reset" knappen på baksiden i 45 sekunder mens enheten er slått på. Deretter tilgang til ruteren som beskrevet i Identifikasjon delen.

Identifikasjon

Netgear DG834GT problemer med trådløs


Standard trådløse nettverksnavn er "netgear" og standard IP-adressen til enheten er 192.168.0.1. Legge inn det nummeret i en nettleser vil bringe opp konfigurasjonssiden av ruteren. Standard brukernavn er "admin" og standard passord er "passord". Hvis noen av disse har blitt endret, kan du tilbakestille dem her.

betraktninger

Netgear DG834GT problemer med trådløs


Sjekk med din ISP for å bekrefte problemet er ikke et problem med telefonen ledninger. En rask telefon til din ISP help desk er en god idé, spesielt før du investerer enhver tid og krefter arbeider med noe som er ute av kontroll.

Expert Insight

Netgear DG834GT problemer med trådløs


I mange tilfeller kan en enkel omstart av DG834GT sammen med datamaskinen på nettverket løse problemet. Kontroller at du er koblet til riktig trådløst nettverk, og at Internett-lampen på fronten av enheten lyser, noe som vil indikere om Internett-tilkobling er tilstede.